resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13234
    referandum video paslaşmasına girmeyen, 15 temmuz anmasına katılmayan kişidir. ama kendi ismi verilen stada gittiği için yandaştır bazılarının gözünde. kaldı ki o meşhur şov maçında büyük devrimci aykut kocaman da oynamıştı. keza bir başka büyük devrimci ve solcuların pek sevdiği mustafa denizli'nin erdoğan ile gayet samimi birçok fotoğrafını bulabilirsiniz kısa bir aramayla. yine şenol güneş'in adı hükümetin yaptığı stada verilince hiç sorun olmadı.

    işin siyasi kısmını bir yana bırakalım. 2008 yılında da maaşı sürekli eleştirilen ve hatta mecliste soru önergesi yapılan bir terim vardı. milli takıma euro 2008'de yarı final oynatmasına rağmen sırf galatasaray kökenli diye aziz yıldırım'ın güdümündeki medya tarafından maaş konusu devamlı gündemde tutuldu. terim milli takımı bıraktıktan hemen sonra hiddink ile anlaşıldı ve maaşı hiç mi hiç gündeme gelmedi. bütün yetkiyi oğuz çetin gibi bir lamere bırakıp maçtan maça türkiye'ye gelen büyük futbol aklı hiddink döneminde, yarı final görmüş milli takımı tarihinde ilk kez azerbaycan'a yenildi. tabi yine hiddink'in maaşı konusunda medyadan çıt çıkmadı.

    verdiğim örnekler açıkça ortaya koyuyor ki fatih terim'in sürekli böyle gündem olması medyanın, siyasetin ve toplumun ne kadar ilkesiz olduğunu gösteriyor. işte bu yüzden terim'i savunacağım. bu yüzden şikecilere, arda turanlara yedirmeyeceğim elimden geldiğince.

    son olarak fatih terim şayet ahmet çakar'ın referandum videosuna karşılık verseydi o dakika silerdim kendisini. beni yanıltmadığı, utandırmadığı için kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın