resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13213
    futbolu siyasetle kirleten adam kendisi değildir. ülkenin başbakanı ailesiyle beraber onu ''sabah kahvaltısına'' çağırmış, kendi evinde milli takımın başına geçmesini istemiştir. ben de o teklifi reddetmesi gerektiğini düşünenlerdenim. fakat bu şekilde yapılmış bir teklifi bizim gibi ülkelerde reddetmek kolay bir iş değil. avrupa ülkelerinde böyle bir şey olacağına zaten ihtimal vermiyorum. eğer o gün teklifi reddetseydi hayat hem bizim hem de kendisi için oldukça zorlaşırdı. kendisine yapılan teklifle şenol güneş'e yapılan teklif bu nedenle birbirinden ayrılıyor. türk insanının %99'u kendisine öyle bir teklif gelse reddetmez, istese bile reddedemez. realist olalım biraz sevgili renktaşlar.

    öte yandan sözleşmesinde fesih bedeli olan parayı almak istediği için kendisini eleştirmek ahmakça. milli takımda görev alan her kişiye sembolik paralar verilmesi taraftarıyım. primin yasaklanması gerektiğini düşünenlerdenim. ama senin böyle bir sistemin yok ki? daha geçenlerde avrupa kupasında prim skandalı patlak vermedi mi? demek ki buna uygun ortamı sen oluşturuyorsun. fatih terim'in bir suçu yok. futbolda dönen paraları aşırı bulsam da fatih terim'in hakkı olan parayı almasında herhangi bir yanlış taraf görmüyorum. o parayı kendisine teklif edenleri eleştirmek gerek.

    şu an için genç bir kadromuz olsaydı, kendisinin gelmesini istemezdim. lucien favre gibi bir adamı takımın başında görmek, yeni ve gerçek bir yapılanma içerisinde ideal bir galatasaray izlemek isterdim.. ama takımın yaş ortalaması oldukça fazla. başımızda dursun gibi bir bela var. bu yıl başarılı olamazsak muhtemelen batacağız. dolayısıyla bu günleri riske atılacak günler olarak görmüyorum. kesinlikle takımımızın başına geçmeli ve bizle kazandığı kupa sayısını 20 yapmalı. beni de gittiği için çok üzdü, hâlâ yanlış yaptığını düşünüyorum. ama ince detayları gözden kaçırmayıp iyi düşünmek lâzım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın