• 5165
    gerçekten dursun özbek mi? mehmet özbek mi? kim idare ediyorsa, adım gibi eminim bu kulübün yararını düşünmüyorlar.

    ne kabiliyetsizler ne de basiretsizler. isteyen hayal gücü desin isteyen komplo teorileri desin. dursun özbek'in galatasaray'a gelişinde başka işler var.

    adam doğru hiç bir şey yapmıyor, yapmadı. yaptığı doğru işleri de taraftarı oyalamak için yaptı.

    bir düşünsenize gerçekten, koskoca galatasaray başka tek bir adam çıkartamıyor mu? bal gibi de çıkarır, genel kurul üyeleri kongre üyeleri arasında dursun özbek'ten memnun olmayan yok mu? bal gibi de var. arkadaşlar bir muhalif çıkamıyor, neler dönüyor arka planda neler hesaplanıyor bilmiyorum ama ne kısa ne de uzun vadade galatasaray'ın yararına olmadığı kesin. ben mehmet özbek ve dursun özbek'in samimi olmadığına, galatasaray'ın zararına çalıştıklarına inanıyorum.

    sportif, ekonomik, marka değeri, kulübün gelenekleri, etik, ahlak, galatasaray kültürü, yönetim geldiğinden bu yana hepsi negatif yönde ilerliyor. ve bu dursun özbek'in kabiliyetsiz ve başarısız olmasından dolayı değil. bu kadar art niyeti bu kadar düşüşü gerçekten kabiliyetsizliğe, basiretsizliğe, vizyonsuzluğa bağlamak çok fazla iyimserik gerektiriyor.

    yahu bana hiç ama hiç kimse, kulüp aidatını ödemediği için genel kurula giremeyen bir adamın, bir anda galatasaray sevdası ile ortaya çıkmasını, galatasaray için gece gündüz çalışmasını, kendi cebinden milyonlar yatırmasını açıklayamaz.

    biz dursun özbek'i tanımıyorduk ama genel kurulda oy verenler, bu adamı aday gösterenler dursun özbek'i tanıyorlardı. bu adamın nasıl biri olduğunu biliyorlardı.
    gerçekten kulübünün çıkarını düşünenler bu adamı değil galatasaray'a yeni malatya spor'a başkan yapmazlar.
    ve o zeki, başarılı iş adamlarından, akademisyenlerden oluşan genel kurul bu adamın hala arkasında, hala sahip çıkıyor ve bir iki cılız ses dışında muhalefet dahi çıkaramıyor. bu işin arkasında gerçekten büyük bir şeyler dönüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın