• 11
    iç saha performansının puan ortalaması nasıl bilmiyorum fakat tudor ile ilgili en büyük korkum deplasman performansı.

    gerek karabük'te,paok'ta puan ortalaması çok kötü.şöyle bizim takımla çıktığı deplasman maçlarını da düşünüyorum,küçük takım gibi oynatıyor adeta.

    istediği 10 adamda topun arkasına geçsin,alan kapatsın,topu bir yerde kapalım ve hızlı atağa çıkalım.bunu oynayabilmen için en 5 veya 6 tane top-class oyuncun olması gerekiyor.hızlı düşünecek,çabuk oynayacak,doğru yerlere koşu yapacak futbolcuların olması lazım elinde.

    mesela dünden beri internet ortamlarında dönen napoli'nin atak videosu.sadece kontrol ve pas.

    senin elinde hamsik,jorginho,allan,insigne,goulam yok.sen elindeki futbolculara göre bir yapı oluşturmak zorundasın.bu konuda inatçı olmak kendisine ve takıma zarar veriyor.

    ben rezalet bir şekilde avrupa'dan elenmemize ve şu ana kadar istediğim ışığı göstermemesine rağmen kendisine kadro tam anlamıyla oluşuncaya kadar şans verilmesi taraftarıyım.

    kadro kalitesizliği gerçekten tavan yapmış durumdaydı,şimdi kaliteli oyuncularla bir kadro kurulmaya çalışılıyor istediği oyuncular doğrultusunda.eğer kadro oturup hücum anlamında yine kabızlık devam ederse ben kendisinden artık tamamen ümidi keseceğim.sadece galatasaray olarak değil teknik adam olarak da.

    bu yolda en büyük engel kendi inadı,kafasındaki futbolu bir ölçüde sınırlayıp,kadro yapısıyla harmanlamak zorunda.

    biraz başlık dışına çıktım entry'de,özürlerimi kabul edin lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın