• 17310
    güncel çöp listesi abartılı olan takım. kimse bu oyuncuların aslında iyi oyuncular olduğunu iddia etmiyor ama sizce de bu kadar kötü olmaları tuhaf değil mi?

    2011-2012 sezonunun kadrosundaki emre çolak, engin baytar, hakan balta, semih kaya, selçuk inan da fatih terim olmasaydı çöptü. yani mevcut oyuncularımızın vasat altı olması kadar form seviyeleri de çok düşük. ve bunları dahi iyi gösterebilmek teknik direktör becerisidir. eğer bir kadroda 10-15 oyuncu direk çöp olarak lanse ediliyorsa bunda mevcut teknik direktörün de payı vardır. igor tudor bu yönden geldiği günden bu yana 1 tek oyuncuyu bile gözdesi yapamamış, şu oyuncu aslında iyiymiş cümlelerini taraftara kurduramamıştır.

    ayrıca baştan sona transferlerle 11 yapıyoruz. kağıt üzerinde güzel görünüyor ama bu filmi biz çok gördük. bu transferlerin çoğu tutmayacaktır, çünkü mevcut yapı, bir iskelet hiç yok. bu kadronun tutması için çokça zamana ve becerikli insanlara ihtiyaç var. onlar da bizde yok. başkanı dursun özbek, teknik direktörü igor tudor olan bir takım hakkında büyük beklentilere girmemek lazım. hayal satan polyannalar dahi ümitlenmesin. bu takımdan bir bok olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın