• 17278
    2017/2018 sezonunu da piç etmiş takımdır. en az 10 tane yeni oyuncuya ihtiyacı vardı bu takımın. yedeklerle birlikte. hem de işin kötüsü podolski, sneijder ve bruma gitmeden lazımdı bu kadar adam. bu adamlar gitti, çöpler kaldı. tudor da sıçtı sıvadı.

    normalde alışmıştık mart gibi havlu atmaya. şimdi daha temmuz'da havlu attık. neden? her seneki tantana. selçuk oynasın, yasin oynasın, ahmet çalık'ı ben aldım oynasın, sneijder gitsin, bruma gitsin...

    takım çok kötü. öyle sadece teknik direktör değişikliğiyle düzelecek gibi de değil. resmen bir çöpler ordusu var elimizde. gazla, ruhla düzelecek bir takım değil bu.

    bu takımın 2 orta saha oyuncusu alması lazımdı. ama hala daha 1 tane bile alınmadı. 1 tane bile. 2 kanat lazımdı bu takıma. 1 tane bile alınmadı. takımı bunlar taşıyacak. ama nedense birilerinin adamları kesilmesin diye transfer yapılmıyor. 14 ağustos'ta lig başlıyor. kaldı 2 hafta. bu adamlar ne zaman gelecek de, takıma uyum sağlayacak da oynayacak. geçiniz.

    allah aşkına şu adamlarla lige giriyoruz bakın:

    eray
    serdar
    ahmet
    koray
    hakan balta
    tarık çamdal
    cavanda
    carole
    donk
    tolga
    selçuk
    umut
    emrah
    sinan
    yasin
    eren

    bu adamlar bir arada küme düşmemeye bile oynayamaz bakın iddia ediyorum. takımda elle tutulur 4-5 oyuncu var. o kadar. en az 5 adam daha alınmalı bu takıma. en az o da. 6 olsa bile kaldırır yani.

    ama alınmıyor. neden? çünkü aman ha ya selçuk kesilirse? yasin oynatılmazsa? aman serdar ya da ahmet çalık kenarda kalırsa. vah vah.

    bitti arkadaşlar. yine bana "ne olumsuz adamsın, ruh hastasısın, kamajisin, kaciyasın," diye küfür kıyamet mesajlar gelir birazdan. ama işin doğrusu bu. bu takım bu seneyi ilk 10'da bitiremez bu haliyle. çok net. isterseniz sabahtan akşama kamçılayın, bütün yaz kondisyon yükleyin. atletizm değil bu. futbol.

    neymiş futbolcular tudor'u satıyormuş. ya satmasalar ne olacak? satmamış hallerini bilmiyoruz sanki. bu adamlar yeteneksiz. olay bu. disiplin, form, konsantrasyon, motivasyon filan daha sonraki işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın