• 841
    beni delirten yönetimdir. şehir planlama oyununda bile.

    sizin yüzünüzden cities skylines oynarken, dedim ki şehre niye futbol stadyumu yapmıyoruz? kolları sıvadım. batu başgan olarak, kredi çekerek, biraz birikim de yaparak stadyumu diktim. stadyumun yanında da panda bakımevi tarzı bir yer var. lan belediyeciliğe bak, sizi 20 dolarlık biletlerle soyduktan sonra bir de panda izletip soyuyoruz. ama allah yukarıda, üç kuruş vergiyle yapıyoruz bunları. şehir ateş ediyor.

    neyse. stadı yaptık. öyle mal gibi yatıyor stada. üzerine bir tıkladım, vay lan bu kadar detay beklemiyordum sahiden, baya takıma hoca alınması talimatı verebiliyorsun, gençlere yatırım yapılması talimatı falan verebiliyorsun. işin güzeli, takımın rengini değiştirebiliyorsun, adını da değiştirebiliyorsun. şehrin adı gondor olduğu için, takımın adı da gondor fc idi. dedim, ulan yağlı surat şimdi boyadım seni laciverde.

    takımın adını dursunsuz galatasaray fc yaptım. renkler de bizim renkler. bildiğin şehir planlama oyununda bile minik bir cinnet sonrası hayalimdeki galatasaray'ı yarattım. dursun özbek yok. igor tudor yok. liseliler bile yok. ulan sizin yüzünüzden şehirde ilkokul, lise ve üniversiteleri şehrin bir ucuna, stadı şehrin öbür ucuna yaptım. galatasaray lisesi de yok lan. yani var da, taa ebesinin nikahında. adını da değiştirdim korkumdan, cimbom lisesi yaptım. oğlum çöplüğün adı ultraslan yahu. siz kaşındınız.

    sözün özü 50.000 kişilik şehrimizde, dursunsuz galatasaray fc var. cimbom lisesi var, galatasaray lisesi yok. ultraslan var, ama çöplük olarak.
    bunun sebebi sizsiniz lan. delirttiniz beni şehir planlama oyununda dahi. dağa bakıyorum tudor'u görüyorum, yağ fabrikasına bakıyorum seni görüyorum.
    çıkın gidin.
    yallah başka şehre.

    yönetim istifa.
    beni siz delirttiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın