• 828
    sneijder krizini adeta bir tsunamiye çevirmiş eline yüzüne bulaştırmanın bir tık daha ötesine geçmiş yönetim.

    takımın hocasını, defansif orta saha oyuncusunu, taktiğini, oyuncu seçimlerini her şeyini ilk önce sneijder'e bırakmış ve ardından başaramadığı için kendisine karşı cephe almışlardır.

    oysa bıraksaydınız da futbolunu oynasaydı. keşke sizin futbol bilginiz olsaydı da hoca seçimini sneijder değil de sportif direktörünüz yapsaydı. keşke futbol aklınız olsaydı da oyuncu transferini scout ekibi çözseydi. taktiğini de sportif direktörünüzün seçmiş olduğu hocanız çözseydi.

    sahada yeterince uğraşıyordu bu adam zaten mücadele ediyordu sürekli. siz ona, onun bilmediği sorular sorup cevap istediniz o da size cevap vermek gibi bir hata yaptı.

    sneijder ile olan süreci yönetemediniz. para cezaları kestiniz, takımımı sahipleniyor? diye yaygara kopardınız. oysa takımın en çok oynayanlarından birisiydi o. sadece bıraksaydınız da işini yapsaydı. sırf çok iyi bir oyuncu diye iyi hocadan anlamayabilir iyi oyuncudan anlamayabilir. bunun en yakın örnegi efsanemiz hagi'dir. her iyi oyuncu iyi hoca olamaz. siz sneijder'e gel bu kulübe yardımcı ol hoca bul oyuncu bul dediniz. oysa siz kendi işinizi yapmadınız, sizin işinizi yapmaya çalışan birini de suçlayıp sonra takımdan gönderdiniz. aslında siz en büyük zararı yine galatasaray'a verdiniz. onu çok seven taraftarlara verdiniz. bugün avrupa'dan elendiysek bu turda, bunda en büyük pay siz yönetimindir. her daim suçlu olarak hocaları taraftarların önüne attınız. ancak suçlu hep sizdiniz ve öyle kalacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın