• 648
    çeşitli nedenlerden ötürü bir müddet yazamamış olduğumdan genel bir toparlama yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. yazmadığım müddette gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum. çabamız galatasaray için.

    semih kaya bugün itibariyle takımdan ayrıldı. kendisine teklif ujfalusi aracılığı ile geldi. yönetim ile görüşüp gitmem mi galatasaray’ın lehine kalmam mı diye sordu. ayrılmasının daha doğru olduğu söylenince teşekkür edip çek takımının teklifini kabul etti. yaptığı hatalar canımızı çok yakmış olsa bile karakteri ile galatasaray’ın evladı olduğunu bir kez daha gösterdi.
    cenk gönen bugün yarın malaga ile son detayları görüşerek kontratını nihai haline getirecek ve çok büyük bir aksilik olmazsa imzayı atacak.

    sağ bek için adaylar lichtsteiner, isla, kaderabek ve mariano. daha önce tete’nin olmayacağını (bkz: #2187447) ve corchia olayının aslında yazıldığı gibi olmadığını (bkz: #2187452) yazmıştım. eldeki adaylara ek olarak scout ekibinin 2 tane önerisi masada ancak geri planda. mariano konusunu biraz açmam faydalı olacaktır. oyuncunun brezilyalı menajeri 4-5 temmuz tarihinde point hotel’de konakladı ve bir türk menajerin de katıldığı toplantıda yöneticiler ile görüşmelerde bulundu. maddi olarak istekleri karşılanabilir gibi gözüküyor. fakat sevilla ile anlaşma henüz yok. o kısmı kendileri çözerse bu transfer gerçekleşebilir. diğer alternatifler biraz daha geri planda kaldığı için şu aşamada detayları aktarmayı doğru bulmuyorum.

    feghouli konusu çok sorulmuş. oyuncu ile ilk görüşme gerçekleşirken imzalar atılıyor diyenlerden ses yok hala :) şu an itibariyle imzalar atılmış değil. fakat mesafe kaydedildi. menajerlerinden bir tanesi cuma gecesi istanbul’daydı. yıllık ücretinin yanı sıra imza parası talep ediyorlar. bu nokta transferi biraz tıkadı. kabul edilirse hemen imza atılabilir. pazarlığın devam edeceğini düşünüyorum.

    konoplyanka konusu tam anlamıyla kapanmış değil bu arada. oyuncu ile görüşmeler sürüyor. schalke’nin bir transfer girişimi var. sonuçlanırsa schalke onay verebilir. bu arada konoplyanka’nın kişiliği biraz sıkıntılı imiş. not etmek faydalı olur.

    orta alanın ortası için flamengo’dan willian arao’ya teklif yapıldı. onun haricinde bir brezilyalı isim ile daha görüşülüyor. imbula olmuyor. lemina türkiye’ye gelmek istemediğini bildirdi. vainqueur için şartlar uygun. görüşmeler pozitif. ben olsam kendisini alırdım. bu bölge için mutlak bir transfer gelecek.

    sol bek konusu şimdilik rafa kalkmış durumda. son olarak eliseu ile ilgilenilse de sonuç alınamadı. strinic için tudor çok istekli fakat yönetim ikna olmuş değil. keza maicon’un yanına stoper bakılmıyor. 3.bir forvet takviyesi olabilir. selçuk inan’a teklif var şeklindeki haberler külliyen yalan. ben arfa vs.haberleri üfürme.

    sneijder mevzusu çokça sorulmuş. olayın gelişimini anlayabilmek için önceki 2 entry’mi kopyalıyorum.
    (bkz: #2177288)
    (bkz: #2191872)
    son durumu toparlamak adına sneijder istediği teklifi alamadı. yönetim de sneijder’in kontrat fesih şartlarını karşılayamadı. bundan sonra ne oluru kestirmek zor. hatırlanacağı üzere melo kontrat yeniledikten 10 gün sonra gönderilmişti. ben hala sneijder’in kalacağını düşünüyorum. burada kazandığı parayı bir başka yerde alamıyor. ama yönetim de kendisini göndermeyi kafaya koymuş. tudor yönetimle görüşerek aracı olmak istediğini bildirdi. istanbul’a dönüşte sneijder ile birebir görüşecek. muhtemelen orada dananın kuyruğu kopar.

    cavanda başta olmak üzere gidecek oyuncuların durumu az çok netleşiyor. ancak şu isveç deplasmanını kazasız dönelim sonrasına bakarız.

    bu arada muslera için kendisine yapılan ilk teklif 3 milyon euro artı maç başı bonuslar. ki bu teklif menajerini pek memnun etmedi. yine de orta yol bulunur diye düşünüyorum.

    bütün yazdıklarım şu anki durumdur. 10 dakika sonra bir gelişme olur ve yazamazsam şimdiden affola.

    son olarak sosyal medya tepkilerinin başkana raporlandığını unutmamanız tavsiyemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın