• 645
    sabri gitti, semih büyük ihtimal gidiyor. yani iki kanserden kurtulduk. poldi'nin yerine gomis, bruma'nın yerine belhanda alındı. aynı kalite değil ama makul transferler. maicon transferi şimdilik tatmin edici.

    ama tüm bunlar kaliteli bir orta saha oyuncusuyla anlam bulabilir. çift yönlü ya da defansif özellikleri ağır basan bir orta saha. bu olmadan şampiyonluk olmaz. eğer para kalırsa da sağ bek ya da sol bek. rakiplerimizden bek olarak da çok gerideyiz.

    ve sneijder'in kalma ihtimalinin güçlenmesi. bu hem bizi iç karışıklıktan kurtarır hem de gomis ve belhanda transferlerini kurtarır. yok eğer ille de sneijder gidecekse tüm bölgelere transferleri eksiksiz yapmalı ve aldığımız riskin sonucunu beklemeliyiz. bu kadar kusursuz olmayı beklemek yerine elimizdeki sneijder'den faydalanmak akıllı bir tercih olacaktır. sneijder krizini şu ana kadar yönetemeyen galatasaray olur da bu işi lehine çevirirse şampiyonluğun en büyük adayı olur. çünkü şampiyonluk için galatasaray'ın sinerjisi yeter. ama sinerji yoksa, galatasaray iç karışıklık içindeyse rezalet bir sezon da bağıra bağıra geliyor demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın