resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4347
    7 temmuz 2017 dursun aydın özbek aa basın toplantısı'nda söylediği her söz aynı.

    sinan güler, bruma, sneijder, podolski için hangi sorular gelirse gelsin hep kariyer planlaması diye cevap verdi. üstelik bu 4 ismi aynı cümle içine aldı, kısacası sneijder kesinlikle yolcu.

    kimse de çıkıp demiyor ki siz bunların kalması için kariyer planlamasına nasıl bir katkı sağlamaya çalıştınız ?

    taraftarlar sürekli yeni isimler istiyor, eskilerinden sıkılıyor diyor sneijder konusu geçerken. yani bülent korkmaz , totti , gerard, lampardvs gibi dünya tarihine geçmiş uzun süreli takımlarda oynamış ve başarılar elde etmiş oyuncuların da aslında gönderilmesi gerektiğini ima etmiş oluyor. oysa bu adamlar ne zaman ki jübile kararı aldı ve son maçına çıktı, taraftarları arkasından gözyaşları döktü. bu bağlamda yarın bir gün fernando muslera'da giderse kimse ahlayıp vahlamasın. çünkü taraftar yenilik istiyor ve kariyer planlaması.

    faruk süren gibi efsane bir başkanı geçtiğimiz dönemlerde gazeteye servis eden bir adamdan bahsediyoruz beyler, ünal aysal gibi vizyon sahibi bir başkanı her fırsatta eleştiren bir adamdan bahsediyoruz.

    beyler bu adam gerileme ve duraklama dönemi yeniçerisidir. yıllardır oynayan selçuk'a laf edememiştir.

    ergin ataman'ı basına çıkıp konuştuğu için eleştiriyor. ergin ataman'ı taraftarın kucağına atıp yem ederken ki süreçten hiç bahsetmiyor.

    an itibariyle taraftardan özür bekliyor. galatasaray ffp kapsamında bu senede avrupaya katılamaz dediler bak katılıyoruz diyor.

    senin ayaklarımıza kapanıp özür dilemen gerekiyor dursun aydın köstek. levent nazifoğlu'nu , mehmet özbek'i bu kulübe sen getirdin. bu kulübün en işe yaramaz transferlerini sen yaptın. özrün tek bir şekilde kabul olacak, defolup gittiğin vakit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın