resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2781
    yeminle sıcak olmasa uzun uzun yazacağım ama bir şey değişmeyecek,
    2-3 sayfa önceye dönün, real madrid e gidiyordu o zamanda "real madrid'in planlarına giren adamı beğenmediniz" muhabbeti dönmüştü şimdi chelsea alıyor bu adama kötü dediniz muhabbeti başladı ve evet emin ol bizde kalsa chealse 25 verirdi yahu porto'dan bahsediyoruz hele ki chealse'ye15 den aşağı alt yapıdan adam satmaz yeri gelmişken epl takımlarının harcadıkları paralar saçma sapan seviyelere çıktı, pickford a bile 43 milyon sterlin verdiler...

    neyse çok fazla detaya gerek yok, bence hiç bir zaman real madrid, juve, chelsea seviyesi bir oyuncu olamayacak ama umarım porto 65 milyona satar ve bizde 3-5 kazanırız. yolu açık bahtı şen olsun.

    ha bu arada chealse'ye gidiyor muhabbetine neden olan haber şu :
    "
    ada medyasına demeç veren otto, "şu anda elimizde hiçbir resmi teklif yok. fakat bu transfer gerçekleşebilir. alex, galatasaray'a gittiğinde chelsea'den teklif almıştık. fakat o dönemde galatasaray ile ön sözleşmeye imza attığımız için geri adım atmak istemedik. sonraki yıllarda da chelsea, alex'e ilgi gösterdi ve durumuyla ilgili bilgi aldı. telles'in bir gün chelsea'de forma giyeceğine inanıyorum. ancak bu önümüzdeki sezon mu, yoksa sonraki yıl mı gerçekleşir bilemiyorum" ifadelerini kullandı"
App Store'dan indirin Google Play'den alın