• 590
    (bkz: finansal fair play)

    bir konuda sözlük yazarlarını bilgilendirme ihtiyacı hissettim. mevzu, 65 milyon €'luk maaş kısıtlaması. "podolski out, gomis in; maaş sınırını aşmıyoruz" ya da "chedjou out, maicon in; maaş sınırını aşmıyoruz" ana fikirli bakış açıları var.

    2016 - 17 sezonunda uefa tarafından galatasaray futbol takımı özelinde galatasaray'a uygulanan 65 milyon €'luk maaş sınırlaması kalktı arkadaşlar. bu noktada serbestiz. tabii bu demek değil ki gönül rahatlığıyla 100 milyon €'lara çıkabiliriz. gözlem altında olma durumumuz devam ediyor. konuyla alakalı kaynak da iliştireyim:

    --- alıntı ---

    avrupa'dan men cezası ile birlikte maaş kısıtlaması getirilen galatasaray, bu sezon kurallara uyarak 61 milyon € seviyesinde kaldı ve uefa, bu nedenle sarı kırmızılıların gelecek sezon için limitini kaldırdığını kulübe iletti.

    ancak uefa, limiti kaldırmasına karşın galatasaray'ın finansal durumunu gözlemlemeyi kesmeyecek.

    bu gelişmenin ardından transferde eli güçlenen galatasaray'ın, limitin kalkmasına rağmen dikkatli davranacağı belirtildi. sarı kırmızılı ekip, bu sezon olduğu gibi gelecek sezon da maaş giderlerini 65 milyon € seviyesinde tutmaya çalışacak.

    --- alıntı ---

    kaynak linki: http://gss.gs/Oyx

    günler sonra gelen edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın