• 583
    wesley sneijder mevzusuna kadar çok takılmıyordum. takıldığım tek şey daha elzem bölgeler varken belhanda'nın lüks kaçma durumuydu, onu da kabul ettim, kadro zenginliği iyidir. 50 maç yapacağız bu sezon. bence gomis, belhanda ve maicon'un maliyeti %10-20 arası yüksek miktarlara yapıldı ama ona da eyvallah, başarı gelirse konuşulmaz. forma, tribün gelirleri vs için yeni transferler şart.

    şimdi en az bir orta saha(bence 2), en az bir sağ ve sol bek ve mümkünse bir stoper daha alabilirsek oldukça sağlam bir omurga oluşturmuş olacağız.

    yalnız hazır takım kaliteyi arttırmışken neden takımın en kaliteli ayağını yollamaya çalışıyoruz ki? bu sezon hedef sezonumuz olacak madem böyle bir değer kaybedilir mi?

    yani yerine düşünülen belhanda'nın maliyeti bonservis hariç sneijder'den 1 m euro falan az olacak. bu mu yani tasarruf.

    al 2 tane adam yiyen orta saha. 2 tane iyi bek al. kaptırdığımızda top orta sahamızı geçemesin, taş gibi takım yap. sneijder de bu takımın 3. ile 1. arasındaki farkı olsun. 28 maç oynadığı sezonda toplam 65 golümüzün 20'sine direkt katkısı var(5 g 15 a), skora yansımayan ve hiç edilen asistleri ve kilit pasları ise zaten bambaşka. yani iyi oyuncular varken neler yapar bir düşünsenize?

    ben iddia ediyorum ki bu yıl eğer dediğim ve beklediğimiz transferler de yapılırsa, önümüzdeki yıl sneijder ile 1 yıl daha sözleşme imzalarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın