• 16904
    mevcut bekleri, orta sahası ve kanatları ile taraftarına yeniden hüsran yaşatma ihtimali oldukça yüksek olan takımım.

    peki ne yapılmalı ? naçizane görüşlerimi belirtmek isterim.

    hem sağ, hem de sol bek pozisyonlarında ilk 11 seviyesinde iki transfer yapılmalı. belki linnes'in sol bek performansına güvenip tek oyuncu ile geçilebilir bu iki pozisyon. ama iki yeni bekin alındığı ve linnes'in her iki beki yedeklediği bir opsiyon daha mantıklı geliyor bana. diğer oyuncularımızı ise galatasaray seviyesinde görmüyorum.

    orta sahası tamamen yenilenmeli. belli ki de jong kadroda düşünülmüyor. kalan oyunculara bakarsak performansı tamamen dip yapmış ve düzelme ihtimali gözükmeyen selçuk ile sakatlık sorunları yaşaması oldukça muhtemel olan tolga'dan başka bir seçenek görünmüyor elde. yani hem sayı olarak, hem de kalite olarak sıkıntılıyız. kanaatimce 2 yeni oyuncuya ihtiyacımız var orta sahada. içinde selçuk olan orta saha kombinasyonları ile iyi bir takım olma ihtimali görmüyorum. umuyorum böyle olmaz.

    son eksik noktamız ise kanatlar. garry rodrigues, yasin öztekin ve sinan gümüş üçlüsü hiç de güven vermiyor bana. herhangi birini ilk 11 seviyesinde görmüyorum. bu nedenle burada da 2 yeni oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

    özetle iyi günler görebilmek ve taraftarını sevindirebilmek için hala büyük eksikleri vardır. bu eksiklerin kapatılmasını ummaktan başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın