resim
Bünyamin Gezer
Görev:Eski Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 54
    maç içinde en tartışılır kararlarından biri maçın başında emre'ye sarı kart vermemesidir. onun dışında bence gayet güzel yönetmiştir.şimdi diyeceğimi objektif olmak için demiyorum. gol ofsayt fakat üç santim beş santim. ofsayt kararı çıksa kimse bir şey demez fakat çıkmayınca da dememeli bence. hakemlerde de 4 mercekli dürbün yok sonuçta.
    penaltı kararı doğru. alex çok kıvrak bir çalımla sıyrıldı. leo da beklemiyordu böyle bir hareket. o da ayaklarına bariz bir şekilde taktı ellerini alexin. itiraz da etmedi zaten sonra. kazım için sarı kart ise tartışılır.çünkü kazımın maç boyunca yaptığı tüm fauller pozisyon gereğiydi. mücadele sonucunda verilmiş faullerdi. bunlardan bir kaçı servete biraz fazlası da kazıma çalındı zaten. he bu arada keita'ya verdiği sarı da doğru. kimse sesini çıkarmasın o konuda. tamam keita'mız gidip hakkını aramıştır fakat oyunun başlamasına engel olduğu için o sarı kart verilmiştir.

    on üzerinden 8.1

    edit: maçın içindeki sertlikler bence derbi stresiyle ilgiliydi. biraz sakin kafayla düşününce hak verilebilir kendisine. uzun zamandır ilk defa bu kadar kavgasız bir fenerbahçe maçı izledik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın