• 520
    maicon, gomis ve belhanda'nın imzaladığı varsayımıyla, bugüne kadar aldığımız ve gönderdiğimiz oyuncuların maliyetlerinin birbirini karşıladığı sezondur. bonservis ve maaş bütçeleri hemen hemen kafa kafaya geliyor. bunun totalde iyi bir trade-off olup olmadığını zamanla göreceğiz. para daha iyi kullanılabilirdi kesinlikle ama, bu yönetimin çapı için kaliteli ve türkiye ligi'nde bariz fark yaratabilecek oyuncular geldi yine de.

    dünden itibaren çıkan haberlere bakarsak; geri kalan transferlerde cimri ve titiz davranılacak. zaten olması gereken de bu. orta saha transferi de aradan çıkarılmalıydı kesinlikle ama geçen isimlere bakılırsa (imbula, vainquer) kiralık ya da bonservisi düşük oyuncular genelde. o yüzden bütçeyi çok sarsmadan kaliteli bir oyuncu getirmek mümkün olabilir. bunlar dışında ise minimum olarak sağ bek, sol bek, genç alternatif dinamik bir orta saha ile kanatta da oynayabilen hareketli bir forvete ihtiyaç var. uygun maliyete bulunursa bir stoper daha alınabilir.

    bu saatten sonra pek bonservis getirecek oyuncumuz olmayacak gibi ama hala maaşından kurtulmamız gereken çok fazla oyuncu var. yeni gelecekler ile bundan sonra gönderileceklerin maaşları da kafa kafaya gelir dersek; bundan sonra harcanacak bonservisler kasadan gidecek gibi görünüyor. o yüzden bundan sonraki pazarlıkların fazla aceleci olmadan, ağırdan alarak geçer. benim kişisel beklentim artık ileride para ederek de satılabilecek genç oyunculara da yatırım yapılması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın