resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 481
    iki konu var kendisi hakkında bu perspektiften değerlendirme yapmak istiyorum.

    1) bütçemiz kısıtlı.
    2) üçlü savunma oynamayacağız

    tudor; katıldığı programda 4'lü savunma oynayacağız dedi. çift forvet de oynamayacağız zira hocamız fatih terim değil ve hepi topu 1 forvet bakıyoruz; yedeği eren.bu durumda 4-1-2-2-1 (4-3-3) veya 4-2-3-1 oynayacağız; zira orta sahada 5 oyuncu varsa ve fantastik bir 4-3-2-1 (çift amc) taktiği denenmeyecekse mevcut dizilimler böyle olur.

    sneijder ve belhanda 10 numara pozisyonunda oynayan adamlar; dolayısıyla dmc mc mc içeren 4-3-3 değil 4-2-3-1 oynayacağız gibi görünüyor. bu şartlar altında takımı (gomis ve maicon ile dizdiğimiz zaman) şöyle bir kadromuz var:

    muslera - linnes - çöp - maicon - carole*

    ----------pahalı çöp---pahalı çöp---------

    sinan (eh)-------sneijder------zamlı çöp (veya rodri)

    --------------------gomis------------------

    şimdi bu şartlar altında, mevcut taktikte belhanda sneijder'in ikamesi olacaktır. ancak arkasındaki orta sahanın lağım kıvamındaki çöplüğü devam ettiği ve bir kanatta yasin oynadığı sürece değil belhanda isco, james rodriguez, mata, silva vb de gelse fayda etmeyecektir. "nereye sıçacaklar" misali kime pas atacak kiminle al ver yapacak bu adamlar?

    belhanda transferi bireysel anlamda iyi olabilir. sonuçta kötü bir adam değil; "isterse" deli işler de yapabilir. bununla birlikte, elimizde hali hazırda iş yapan bir 10 numara varken 8 m euro ile kendisi yerine yukarıda çizdiğim takikteki çöpleri kulübeye adam alınması daha doğru olur diye düşünüyorum. misal, belhanda ile uğraşacağımıza 8 şimdi 4 sene sonu vermeyi taahhüt edip imbula'yı bitirebilirsek (12 istiyor stoke sanırım) günün sonunda kümülatif artımızın daha çok olacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın