• 404
    sen gidip sneijder'i "sinan golü kaçırsa asisti olmayacaktı" gibi saçmasapan argümanlar ile eleştirirsen, selçuk gibi semih gibi takıma zerre katkısı olmayıp milyon eurolar alan adamlar hakkında 1 tane bile twit atmıyorsan ama sneijder aşağı sneijder yukarı her gün konuşuyorsan, taraftar tepki gösterince ağlamaya hakkın yok.

    kendisini yenilsen de yensen de programından beri takip ederim ayrıca ve severdim. fakat kendisinin son yaptığı malesef "görüş belirtmek" değil. bunun arkasına sığınmasın, zor duruma düşer. özellikle "sneijder iyi oynadı diyenlere saygı duymuyorum" gibi saçmasapan cümlelerin böyle altından kalkamaz.

    çok mu zordu "sneijder kendi standartlarına göre kötü bir sezon geçirdi, derbilerde etkili olamadı, bunu yapabilecek bir futbolcu ve kendini toparlaması lazım" diye bir şey yazmak. hitaptan hitaba fark var. bunu gazetecilik ya da televizyonculuk yapan birisine ben öğretecek değilim ama öğrenememiş gözüküyor. ne söylediğin değil, nasıl anlattığın önemlidir. bu yüzden kendisinin fikirlerinde absürd bir şey olmamasına rağmen bu kadar tepki gördü. bu nedenle işte olaya yüzeysel bakanlar tarafından "sneijder kötü dedi diye linç ediliyor" tarzı argümanlar ile savunuluyor.

    şu takımda geçen sezonun muslera'dan sonraki en iyi futbolcusuydu sneijder. kendisi olmadan da galatasaray'ın halini gördük ve kötü hali bu adamın takımın muslera ile birlikte yarısı. sen tutup da 3 milyon euro para alan selçuk dururken "belhanda gelecek, sneijder gitsin, zaten kötü oynuyor, sinan gol atamasa asisti yok" tarzı saçmasapan her gün sneijder'i ağzına sakız edersen malesef böyle artniyetli damgası yersin. o yüzden yok "beni yanılttınız", yok "beni kimse anlamıyor" tarzı ajitasyonlara gerek yok. önce nerde hata yaptığını düşünsün, egolarından arınsın ve yaptığı hataları fark etsin. bu sözlük kendisini seviyor merak etmesin ama yaptığı yanlışı da söylemeyecek değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın