• 301
    sneijder konusunda ben de haklı olduğunu düşünüyorum. son 2 sezondur galatasarayın bütün maçlarını izledim. bu dönemde gözüken sneijder formda değil, sürekli şut deniyor ama isabet oranı çok düşük. ve işin kötü tarafı sneijder olmadan takım daha da kötü. tudor 2-3 hafta önce yapılan bir röportajda her şeyi özetlemişdi.
    ----
    sneijder de yine en çok merak ettiğimiz konulardan bir tanesi. lafı uzatmadan sormak istiyorum. sneijder gelecek sezon bu takımda olacak mı?

    kulüple bu konuyu ayrıntılı olarak konuşacağız. tabii ki daha önce yapılmış bazı konuşmalar var. uzun zamandır burada kendisi. (başarısız olunan) son iki sezona bakıldığı zaman da buradaydı!
    bazı kilit oyuncular üzerine takım kurarsınız. şu an galatasaray’daki durum da bu… sneijder etrafında kurulmuş bir takım… son iki sezona bakıldığında oynanan futbol tarzı wesley’e dayalı… birçok açıdan… çünkü 10 numara pozisyonunda oynaması, ismi bu tip şeyler sizin oynayacağınız futbolu etkiliyor.
    bu geçirdiğimiz 3 ayda kendisiyle iyi bir ilişkim vardı. çok konuştuk ve fikir alışverişlerinde bulunduk. kondisyon olarak mesala geldiğimde hiç iyi durumda değildi. ama ondan sonra antrenmanlarda o isteğini, arzusunu koyarak kendini geliştirdi. öyle olması performansını etkiledi.
    -----

    yani kısaca takımın sneijder dışında bir planı yok ve sneijder de son 2 sezondur formsuz diyor.

    burda uğur karakullukçudan farklı düşündüğüm nokta; galatasaray ligin dribling kralı brumayı sattı, şimdi ligin asist kralını da satarsa ciddi bir plana ihtiyaç var. bu sene formsuzluğuna rağmen sneijder ve bruma olmasa tek bir hücum planı üretemiyorduk. eğer yeni bir hücum organizasyonu planlanıyorsa, yerine gelecek adamlar belli bir düşüncenin parçaları olacaksa neden satılmasın. ama yine 10 numara üzerine kurulu bir oyun düşünülüyorsa sneijder 5 belhanda eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın