resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1999
    jan olde riekerink'e daha fazla inanıyordum. ancak yönetim tarafından takım içerisindeki otoritesi sıfırlanmak suretiyle hoca mundar edildi. üzerine yapılan saçma sapan transferler ve önlemek için hiç bir şey yapılmayan fahiş hakem hataları da eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. gitmesi gereken yönetim ise bir türkiye gerçeği olarak hala yerinde...

    tudor ile alakalı kafamda soru işaretleri var. ancak adamın geçen sezon politik davrandım demesi önemli bir done benim için. fakat rahat ve uzun süreli bir çalışma ortamında abdullah avcı'nın bile başarılı olduğu düşünülürse artık bizim de birilerine sabretmemiz gerekiyor. bu kadar başarı bağımlısı bir topluluk olmamalıyız. zombilerin brains brains diye dolaştığı gibi başarı başarı diye dolaşıyoruz. ama bu noktada emek ve çaba harcamayı unutuyoruz. keşke riekerink'e tam güvenip kaynak ve vakit ayırsaydık.

    tudor'a gelirsek aslında o veya bir başkası. her sene herşeyi yeniden inşa etmekten bıktım. taş üstüne taş koymalıyız. bunu da sabrederek yapabiliriz. artık birilerine zaman tanımanın vakti geldi. her başarısızlıkta insanları beden eğitimi öğretmeni ilan ederek kovmaya devam edersek kaybetmeye devam edeceğiz.

    mustafa denizli gibi fahiş hatalar yapan çağdışı bir teknik adam değilse birilerine en az 3 sezon tanımanın tam zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın