resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 348
    gereksiz oğlu gereksiz bir transferdir. bakın, adamın kalitesine lafım yok. ama gerek yok be abi. bak 3-4-2-1 oynayacaksak bile bu dizilimde bize;
    -3 tane stoper (burayı açalım, semih, ahmet, koray ve hakan'la oynayamayız bu oyunu. serdar desen ona da güvenemeyiz, herif 3 maç var 10 maç yok)
    -linnes'i kullanacağımız yere göre 1 tane sağ veya sol bek
    -2 tane merkez orta saha
    -1 tane ofansif orta saha
    -1 tane de forvet lazım.

    e biz işe niye 7. ve 8. sıradaki adamlardan başlıyoruz. önceliğimiz neresi olmalı. hadi sondan başladık. e konuşulan paralara bakılırsa diğer 6 transferi nasıl yapacağız. sneijder-belhanda ve gomis 3'lüsünü taşıyacak merkez orta sahayı, geri 3'lüyü nasıl kuracağız. kenarları komple teslim edeceğimiz adamları nasıl alacağız? nasıl yapacağız bunları?

    yoksa belhanda şöyle iyi böyle iyi, ona bir şey demedik. ama gomis'e 5 milyon €, belhanda'ya 6.5 milyon € bayılmak demek, geri 3'lüyü semih'e, ahmet'e, kanatlardan birini yasin veya rodrigues'e, en önemlisi orta sahayı selçuk'a emanet etmek demek. zaten öyle bir durumda ön tarafın istediğin kadar kaliteli olsun, onu taşıyan bir orta saha veya savunma olmadığı için ilk 4'e 5'e giremeyiz. (bkz: 2008-2009 sezonu), (bkz: 2009-2010 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın