resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9812
    "bizde bir çilek furyası vardı geçti o dönem. hırslı adam lazım. ribery gelmişti ben futbolcu mu sivil mi kestirememiştim. twitter'da bana laf sokan birçok adam karşıma geçse imza ister, titrer. ama o sosyal medya olunca bir güven geliyor onlara. kulüp bana ne ücret vermeyi teklif ettiyse ben de onu kabul ettim. pazarlık yapmadım. cüneyt abi ve mehmet özbek belirledi. ben artık rahatım, bozulmuyorum, sinirlenmiyorum umrumda değil."

    açıklamalarının sahibi futbolcu.
    ben şimdi tribünde veda etmek istediği kim kendisine bu güne kadar laf sokmadı merak ediyorum. sabri küçümsediği bu insanlara mı veda etmediği için buruk yoksa kendisine yeni kontrat önerilmediği için bir mağduriyet mi çıkarmaya çalışıyor. ne demiş sabri sarıoğlu zamanında uzatılan kontratı ile ilgili? "cüneyt abi ve mehmet özbek belirledi. ben artık rahatım, bozulmuyorum, sinirlenmiyorum umrumda değil. " bu defa da benim umrumda değil amk. milyon eu'lar içinde yüzen adamın da bu samimiyetsiz zırlamaları ayrıca çok bayağı geliyor.

    bıktım ucuz ajitasyonlardan.

    hani bi bok yer ve rakibe vurur futbolcu. kırmızı kart görünce de eğip kafasını sahayı terk eder. işte o adam hatasını biliyodur ve tekrar etmesi düşük ihtimaldir. bir de emre belözoğlu gibiler vardır. hem suçlu hem de güçlüdür. bırak efendi gibi kabahatiyle sahayı terketmeyi, üzerine de hakeme yürür. malesef böylelerine ne yapılacağını en güzel felipe melo göstermiştir. sabri sarıoğlu da yeni kontratı haketmedi. ya eğip kafasını yürüsün ya da felipe melo.

    sesim titrermiş. nah titrer amk.
    insan galatasaray taraftarının adını ağzına alırken dikkatli olacak.
    zira dün yediğin hurmalar bü gün gelir tırmalar.

    bir insana gereksiz değer vermek salaklıktır. herkesin kendi kararı, kimi sabri'ye vefa göstermeyi uygun görebilir. eğer kendi değer yargılarında bu gereksiz değilse itham etmek hakkım değil. sadece kendi hayat görüşüm ve değer yargılarım doğrultusunda konuşuyorum, galatasaray taraftarı hakkında böyle konuşan bir adama vefa göstermek benim değer yarglarımda salaklıktır. insan vefa istiyorsa hakedecek. yönetici olsam o açıklamayı yaptığı gün kadro dışı bırakacağım adamı bu gün de hakettiği gibi sms'le uzaklaştırırdım takımdan. değer görmeye görmeye bu ülkede değerimizi unuttuk. galatasaray'dan para kazanıp galatasaray taraftarını küçümsemek kimsenin haddi değildir.

    tekrar ediyorum, sabri sarıoğlu'na vedam yeni kariyerinde galatasaray kadar salak bir kulüpten kontrat alabilmesi temennisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın