• 126
    ilk kez başarının çok rahat gelmediği oyun olmuştur.
    yor.
    tottenham ile oynuyorum. premier lig'e göre maaş bütçesi falan düşük. ama çok iyi kadrosu var. iyi yönetilirse transfer bütçesi 100 milyon eu'ları aşıyor. 5. sezonum. normalde en az 3-4 şampiyonluğum ve o kadar da şampiyonlar ligi şampiyonluğum olması gerekiyor.

    fakat manchester united'ın gerisinde kaldım. onlar 4 şampiyonluk kazandı. ben 1 şampiyonluk kazandım. fakat şampiyonlar ligi'nde son iki sezonumda hiç zorlanmadan kazanan oldum. 2 sezon şampiyonluğu 93 puan ve averajla manu'ya kaptırdım. çok gol atıyorum fakat manu durdurulamıyor. her maç 4-5 gol atıyorlar. 100 golü geçmedikleri sezon az.

    bundan sonrası sıkılmaz oynarsam benim gibi görünüyor. genel olarak iyi ve genç oyuncularımı hep elde tuttum. harry kane hariç. oyunda çok iyi forvet sayısı oldukça fazla. bence iyi teklif geldiğinde satmak lazım. neyse ama esas toparladığım ve oynamaya hazır bir genç jenerasyonum var ki aman aman. yapmam gereken ortalığı birbirine katmadan neredeyse tamamı mevkilerinin dünya çapında oyuncusu olmuş 25-27 yaş aralığında yıldızlarımı elden çıkarmak.

    ama işte elden çıkarmak istediğinizde o teklif gelmiyor anasını satayım. bir sezon önce delle ali'ye 120 milyon eu veren 2 kulüp varken adam daha 26'sında 80 milyon eu veren çıkmıyor.

    ha bi de bir tavsiye... iyi futbolcularınızı satmak istediğinizde kesinlikle transfer listesine koymayın. adamın ederi 45 milyon eu mu? 40 milyon eu satış ücreti belirle... teklifler gelince o ücreti kaldır. pazarlık et...

    superlig'de oynayacaklar genç oyuncu pazarındaysa amerika'ya göndersin bütün scoutlarını. neredeyse tüm yetenekler bonservissiz. 2 sezon uğraşırsanız superlig kalitesinin çok üzerinde, premier lig'de ilk 3'e 4'e oynayacak takım kurabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın