• 1614
    belki kötüleyeceksiniz ama bu ilk yatışı değildir.

    2012 süper final'de avni aker'deki maçta da tolga zengin bizden kasten gol yemişti. maç 40 dakikada 3-0 olunca bizimkiler iş rezilliğe gitmesin diye frene basmıştı. ilk yarıda attığımız golleri izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. o maçtan sonra taraftarın tepkisi üzerine arena'da ölümüne oynayıp 1 puanı koparmışlardı.

    ikinci yatışları bu sezonki beşiktaş maçında hakem doğramasından sonra oldu. hatırlarsanız, muharrem usta denen şahıs başkan olduktan iki ay sonra deniz ateş bitnel'in tecavüz ettiği bir maç oynamıştık. hani şu salih dursun'un hakeme kırmızı kart gösterdiği maç. o maçtan sonra trabzonspor bunu adeta bir namus meselesi yaptı. başkan her gördüğü kameraya konuştu, trabzonsporlu oyuncular bir sonraki maçta hakem hatalarını protesto etmek için bir dakika boyunca sabit bir şekilde durdu. "hakkımızı yedirmeyiz" diye yapmadıklarını bırakmadılar.

    beşiktaş maçından sonra ise fikret orman usta'nın yanına gelip "sen mehmet ekici'yi fener'e satma, ben sana olcay'ı 200 bin euro'ya vereyim, bu hakem mevzularını da fazla karıştırma" deyince trabzon bu teklifi havada kaptı. maçtan sonra biraz tepki gösterseler de süratle seslerini kestiler. ligin ikinci yarısında da tamamen beşiktaş'a yaltaklanma moduna geçtiler: https://twitter.com/...s/855181373216358404 https://twitter.com/...s/868910646846476289

    beşiktaş 2016'da şampiyon olduğunda bile hiçbir kutlama mesajı yazmıyorsun, 2017'de uefa'da tur atladı diye tebrik tweet'i atıyorsun?

    beşiktaş şampiyonluğunu garantileyince "şampiyonu tebrik ederim" deyip geçeceğine kandil mesajı yazar gibi övgüler diziyorsun, sanki beşiktaş babanın oğluymuş gibi "başarı paylaştıkça güzel" diye zırvalıyorsun?

    ligin ilk yarısında hakkını kütür kütür yiyip, maçtan sonra utanmadan "hakem quaresma'yı atsaydı da trabzon'u yenerdik" diyen bir çakma aziz'in kıyakçılığını yapıyorsun?

    maalesef trabzon camiası da pis bir camiadır. zaten türkiye'de temiz bir futbol camiası bulmak için baya bir aramak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın