• 16771
    bu sezon fenerbahçe'nin arkasında kalmamız gerçekten çok çok yazık oldu.

    kesinlikle fenerbahçe'den kötü oynamadık, sezon boyunca onlardan daha çok pozisyona girdik ve daha çok gol attık. ancak onlardan daha fazla gol yedik ve hem kadıköy'de hem arena'da mağlup olduk. kısacası fenerbahçe'ye üçüncülüğü kendi ellerimizle ikram ettik.

    ayrıca beşiktaş, trabzonspor ve başakşehir'e karşı da ne içeride ne dışarıda galibiyet alamadık. bu durumu en son 2010-11 sezonunda yaşamıştık. eğer bir takım sezonu derbi galibiyeti almadan kapatıyorsa çok net bir kadro kalitesi sorunu vardır. maalesef bu sezon defans ve ortasahada son derece niteliksiz oyunculara forma verdik. büyük bir sürpriz olmadıkça tolga ciğerci'nin, selçuk'un, chedjou'nun, semih'in, sabri'nin oynadığı hiçbir derbiyi kazanamayız. çünkü bireysel hataları ve etkisiz oyunlarıyla zor maçların kazanılmasını imkansız hale getiriyorlar.

    beşiktaş maçını hatırlayın, bruma atıyor chedjou yediriyor. başakşehir maçını hatırlayın, sinan atıyor, sabri yediriyor. ortasaha zaten hiçbir maçta ağırlığını koyamıyor. fenerbahçe maçında, seksen küsürüncü dakikada bizim cezahamıza boş koşu yapan josef'i bir allahın kulu marke etmiyor. hücum hattı resmen defans ve ortasaha tarafından yalnız bırakılmış durumda. hal böyle olunca derbi merbi alamıyorsun elbette.

    şimdi bruma ve podolski de gitti. hücum hattındaki nitelikli oyuncu sayımız da azaldı. ancak elimize 17-18 milyon euro civarı bir para geçti. bu parayla yapılacak transferlerde önceliği defans ve ortasahaya vermeliyiz. takımda kalan hücum oyuncuları sezon başlayincaya kadar idare ederler diye düşünüyorum. eren de, sinan da, rodrigues de, yasin de dakika başına skora katkı istatistiklerinde iyi durumdalar. ama ortasaha ve defans kan ağlıyor. öncelik bu mevkilere verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın