• 16760
    2017 - 2018 futbol sezonu için transfer çalışmalarına başlamış olan takımdır.

    brumanın satıldığı iddia edilen 14-15 milyon euroluk değeri onaylamasam da yadırgamıyorum da...

    nedenine gelince türk futbolunun avrupa'daki konumunu gerçeklikle ele almamız gerek. türkiye ligi avrupanın yayın geliri en yüksek liglerinden biri olmasına rağmen türk futbolunun saygınlık bazında avrupa ülkeleri ile uzaktan yakından alakası bulunmamakta.

    türk futbolunda siyasetin etkisini bir tarafa koyuyorum. şike süreçlerini de nasıl örtbas ettiğimizi geçiyorum. (geçilecek şeyler değil ama bir kenara bırakalım diyelim) görmezden gelinecekler listesi uzar gider.

    türk takımlarının elit fiyatlara oyuncu satabilmesi için ligimizin saygınlığını ve itibarını oluşturmalı ve bu itibarı korumalıyız. her sene en az bir takımımız avrupa kupalarında elit seviyeye oynamalı ve türk futbolu kendi içinde adil bir sistem kurup adaletten kat'iyen taviz vermeyen bir yapı haline gelip daha izlenebilir ve daha itibarlı bir hale getirilmelidir. bunlar olacak şeyler mi derseniz; sanmıyorum. oyuncu türkiye süper liginde 30 gol atmış 20 asist yapmış bununla kimse ilgilenmiyor. dünya bu oyuncuları uluslararası arenada görmek ve vereceği paraya değeceğine ikna olmak istiyor. bu durumda elit fiyatlara oyuncu satışı yapabilmek için bize düşen görev her sene avrupada başa oynayan bir takım olmak...

    kısacası misyon, vizyon, kalite ve başarı şart...
App Store'dan indirin Google Play'den alın