resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 8688
    ünal aysal'ın da hataları vardır. transfer hataları mı? tabi ki olacak, olmayan kulüp var mı? real madrid, barça, manu vs vs hepsi transfer hataları yapıyor. galatasaray da pek tabi ki yapacak.

    fatih terim konusunda da sonuna kadar haklıdır. kimse galatasaray başkanın telefonunu açmamazlık yapamaz. devlet yönetenler dahil. kaldı ki sonraki süreçte fatih hocanın asla bunlarla birlikte olmam dediği kişilerle hatır imzalarını gördük.

    borç azalmadı diyen var. 25-30 milyon taraftarı olan bir kulübün küçülerek borç ödemesi kadar saçma birşey yok ki. borçları sabit tutup gelir artıran yatırımlar yaptı. sponsorlar buldu. taraftarı heyecanlandırıp ürün sattı, 44k kombine satıldı beyler, 44k. daha da sürülse daha da satılacaktı. hiç satmadığı kadar forma sattı. her maç full stada oynadı. cl akşamı kulübe sırf stad geliri 5 milyon tl idi.

    borçları tl ye çevirdi, oradan borcun büyümesini engelledi.bu bile çok değerli.

    ama bizim taraftarımız medyanın gazına gelip, ünal başkan bizi batırdı der. medya kontrolünü yitirmiş zatın kontrolünde. bunu bilmez.

    2000 yılında liseye giden biriydim. hala bu tartışmaların sürdüğünü görünce dayanamadım. çokta düşünmeden yazdım. ama şunu söyleyim gördüğüm en iyi, en vizyon sahibi, en tutarlı, en başarılı başkan ünal başkandır. faruk başkandan bile bana göre daha iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın