resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4089
    her galatasaray taraftarı gibi, şampiyonluk hayalleri ile uyuyup, şampiyonluk hayalleri ile uyananlardanım. iş yerinde, evimde, metroda her boş anımda kadro planlaması yapıp gelecek sezon maçlarını kafamda oynuyorum, hatta teknik adamından futbolcusuna, maç sonu röportajlarını bile veriyorum. hatta bu sene uefa kupasını alacağımızı, yere batan prestijimizi tek hamlede toparlayacağımızı bile kuruyorum.

    ancak şunu sormak istiyorum, taraftarın, futbolcusuna inanmadığı, yönetimini sevmediği hatta nefret ettiği bir camia başarılı olabilir mi?
    şunu düşünüyorum, tarihte bir örneği var mıdır?

    mevcut yönetimin, yaptığı hamleler ile gelecek sene ligi ve avrupayı domine etmesi ne kadar olası?
    bu kadar nefret edilen bir yönetimin ve başkanın gelecek mayıs ayında büyük başkan olarak tribünleri selamlayacağı ne kadar gerçekçi?
    her adımı falso olan bu başkanın fenerbahçe ile beşiktaş ile yarışıp muzaffer olacağı ne kadar inandırıcı?

    süper ligde şampiyon olmak bile galatasaray için şuan hayal. gerçekten, 20 kere şampiyon olmuş, elini kolunu sallaya sallaya ülkedeki kupaları alabilecek bir camia için lig şampiyonluğu hayal, bunun için büyük bir mücadele vermemiz gerekiyor.

    sayın dursun aydın özbek, gelecek mayıs alkışanmayacağını bildiğin halde, başarılı olamayacağını bildiğin halde, üstüne de daha ağır küfürler beddualar işiteceğin halde, oturduğun makamın saygınlığına rağmen galatasaray'a gönül veren hatta vermeyen milyonların seni sevmediğini, istemediğini bildiğin halde nasıl o koltukta oturmakta ısrarcısın? nasıl bir gurur nasıl bir vicdan nasıl bir mide var sende?

    sevilmiyorsun, istenmiyorsun. adınnın geçtiği her yerde nefret çınlıyor, galatasaray adı ile sakil duruyorsun. yakışmıyorsun, herkes gibi sende farkındasın. nasıl orada oturuyorsun. senin yerinde başkası olsa, bavulunu toplar, uzun bir tatile çıkardı, hiç bir tv. programına radyo programına konuk olmaz, haberini yaptırmazdı. adını unutturmak için her yolu denerdi. bu nasıl pişkinlik? ne istiyor ne düşünüyorsun?

    aklım almıyor arkadaşlar, böyle saygın makamın başında oturan bir insandan tek bir allahın kulu memnun olmaz mı? spor camiasında objektif bakabilen tek bir isim şu zatı sevmez mi? şöyle sorayım, bu renklere gönül vermiş maddi bir çıkarı olmayan ve dursun özbek'ten nefret etmeyen tek bir insan olmaz mı?

    allahından bul dursun aydın özbek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın