resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1598
    kendisine ağlak , yalaka vb sıfatlar takarak başarısını göz ardı etmemek lazım. ha bir de bunu söyleyenlere beşiktaşlı diye iftira da atmamak lazım . kardeşim adam başarılı işte neyini kabul etmiycem. babamın oğlu değil bu adam. çalıştırdığı diğer takımlarda da görüldüğü üzere kendisi oyuncuları yönetme, oyunculardan verim alma konusunda gerçekten çok başarılı. neredeyse fatih terim kadar başarılı oyuncu yönetme ve geliştirme konusunda. tabi taktik yönlerden çok eksiği var o ayrı konu.
    şimdi bunları söyleyince ben niye beşiktaşlı diye yaftalanıyorum. gönül isterdi ki koyup geçelim ligi, şenol güneşte arkamızdan hakem , tff diye ağlasın. biz de o zaman dalga geçmeye gelirdik bu başlığa. ama adam 2 senedir şampiyon oluyor.

    şenol güneş iyi hoca , fikret orman da iyi başkan. hiç meraklı değilim yalaka fikoyu övmeye. ama adamın başarısı ortada. hem statlarının yerine sahip çıkarak stadı yeniledi. hem de borçlarını azaltarak 2 senedir şampiyon yapıyor takımı. transfer politikaları, cimriliği , kiralama muhabbetleri falan hem bütçeyi rahatlatdı hem de şampiyon yaptı takımı.

    herkes bu sözlükte dursunun istifasını istiyor, hepimizde haklıyız. peki beşiktaşın başarısını söyleyen , şenolun ve fikretin başarısını söyleyenler neden linç ediliyor. ne farkımız kalıyor dursun özbekten. vizyonsuzluk değil midir rakibinin başarısını analiz eden, yorumlayan adama beşiktaşlı damgası koymak , linç etmek ?

    umarım bir an önce kendimize geliriz. kimse memnun değil bunları konuşmaktan. sözlükte her gün çıkan kavgaların sebebi de bu başarısızlığımız bence. hazmedemiyoruz haklı olarak ve geriliyoruz. şampiyon galatasarayı konuşmak dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın