resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4057
    galatasaray'ı denizin en dibine sürüklemiş otel sahibi. döneminin bitmesine bir sene var, bir sezon daha var. o sezonun da çöp olacağı aşikar. adnan polat dönemi dahil bu kadar turistik bir dönem yaşadığımızı hatırlamıyorum. sosyal medyanın da etkisiyle işler iyiyken olduğundan iyi görünürken, işler kötüyken haliyle olduğundan çok daha kötü görünüyor. kendisinin yarattığı negatifliği üzerimizde belli bir süre daha atamayacağız kendisinin ardından.

    he bir de şu var. ileride elbet baharlar gelecek, mutlu olacağız falan filan. işte o zamanlar geldiğinde bu adama bi ana avrat küfredeceğiz ama devamında da şaklabanlıklarına da güleceğiz. böyle de bir başkan vardı, şöyle şöyle yapmıştı, ihi ihi içeren cümleler kurup küfür fiilleri ile bitireceğiz cümlelerimizi.

    çok ciddi bir şekilde sınanıyoruz. 4. yıldızın diyeti her anlamda çok ağır oldu, bir deri bir kemik kaldık bu arkadaş sağolsun. gün yüzü göreme emi! hayatı galatasaray olmuş bizleri ne hale getirdin ve sana çanak tutan, seni o koltukta isteyen ve işin kötüsü camia içerisinde yeri sağlam olan bir sürü 'galatasaray'lı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın