• 139
    önce haberi ve linki verelim;

    ----------alıntı--------------------

    pfdk'dan aslan'a 10 bin tl ceza

    profesyonel disiplin kurulu (pfdk), geçtiğimiz hafta galatasaray'ın sahasında trabzonspor'u 4-3 mağlup ettiği mücadelede yaşanan bazı olaylardan dolayı ev sahibine cezayı kesti.

    pfdk, bu karşılaşmada tribünlere kapasitenin üzerinde seyirci alınması ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle sarı-kırmızılılar'a 10 bin tl para cezası verdi.

    ------------alıntı-----------------

    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_150241.htm

    şimdi yorum;

    ne diyoruz uzun zamandır? ali sami yen de 22.000 kişi otursa 5.000 kişi ayakta kalır. bu bilet işinde bir dümen var. elektronik kapılar nedeni ile hiç kimse biletsiz giremediğine göre bu kadar insan nasıl giriyor tribünlere de bizler göt göte maç seyretmek zorunda kalıyoruz.

    yoksa 5.000 tane fazla bilet basılıp bunun 1.000 tanesi tribüne gidiyor olmasın. (bkz: fahis fiyattan bilet satan yavsak karaborsaci/@zizonkovac). geriye kalan 4.000 bilet 4.000 x 50 tl = 200.000 tl topluyor olmasın. 10.000 tl (pfdk)'ya ceza ödedinmi geriye 190.000 tl kalabilirki "ohhhh.. misss". tabi ben bu küçük aklımla aslı astarı olmayan komplo teorilerini sözlüğe yansıtarak zizonkovac farkını da göstermiş olayım böylece. gerçi benimki provakosyon teorisi ama pfdknın ki değil. fazla seyirci olduğunu tespit etmiş adamlar. açık açık ceza verip akıllarınca uslandırmaya çalışıyorlar.

    not: aslan ara çalışmadığı için bu konuda geçmişte yazdığım entrylerimi bulup entrylerimin linklerini veremedim. aslan ara çalışmaya başlayınca ilgili linkleri editleyerek bu entrye ekleyeceğim.

    --------------------------------------------------
    bükreş maçı ilgili entryim ve frank rijkaard'a açık mektup. (coming soon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın