• 4160
    yıllardır çok iyi yapılanan ezeli rakibimiz.

    fener seviciliği yapmıyorum, mali olarak belki de bizden kötülerdir - ki bizden kötü bi etiyopya 3.lig takımıdır herhalde -, belki de daha beter bilemem. ben detaylara girmeden sporu seven biriyim.

    yıllardır basketbol konusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, voleybol öyle, şike süreci olmasa futbolda da öyle.

    ilk kanayan yaralarını, serseri kılıklı taraftarlarını kapı dışarı ettiler. küçümsedik, taraftar lan bu falan dedik ama şimdi bizim taraftarları görünce fark ortada.

    statlarını yenilemeye çalıştılar. biz ali sami yen bize yeter diye hiç oralı bile olmadık, baktık ki ipin ucu kaçıyor araya girip yeni stat çabasına girdik.

    fenerium'a harika ürünler ürettiler. sürekli beslediler. kiğili ile vs çalıştılar. biz daha 4.yıldızı takan ilk takım olmamıza rağmen bir sonraki sene yıldızı hala üstte altta tartışması ile uğraştık.

    sarı melekler dediler, çok takip etmesem de bugüne kadar ciddi işler yaptılar, ama öyle ama böyle.

    bayan ve erkek basketbolları da gayet iyi. bir süredir yine takip edemiyorum ancak sık sık adlarını duyuyorum. şimdi euroleague'de şampiyonluk maçına çıkacaklar.

    futbolda şike süreci olmasa gerçekten alıp gideceklerdi. kurdukları kadro, sürekli sükse transferlerle bu konuda bize de örnek oldular. gerçi bizde hiç para yoktu o ayrı konu.

    biz mi ? bizim uefa kupamız var. var. şimdilik sadece bizde. hala kutlayıp millete bok atma derdindeyiz. bir adım öteye gidemedik.

    yıllardır söylüyorum galatasaray'ın düşmanı galatasaraylıdır, başka kimse değil.

    düzenleme 1: sözlük ergenleri tarafından kalitelerine yakışır şekilde fenerbahçeli ilan edildim. bunun için açıklama yapmayı gerekli görüyorum.

    bu kafada devam edildiği sürece hiç bir şeyin değişmeyeceği bir taraftar kitlesine sahip bir takım olmuşuz. biri de çıkıp ulan 20 yıldır sabri oynuyor, bir taş üzerine taş koymamışız, ergin atamanın maaşı düşüyor sabrinin artıyor, nerede riva florya, nerede ürün satışları demiyor. demeyince de fenerbahçe tü kaka.

    ulan kıçı kırık beşiktaş bile yükselmeye devam ederken gitgide dibi görüyorsun. her gün imzalar toplanıyor yönetimi göndermek için. sen elinde makarnanla mutluysan sıkıntı yok.

    ben gerçekleri söylüyorum. adam gibi mesaj atacak olan varsa eyvallah konuşuruz, ağzındaki salyaları temizlemeden mesaj atacak olan varsa hakkeden cevabı alır. herkes haddini bilsin o kadar.

    not: 2001 den beri tribünde olan biriyim.
    not2: 2001 doğum tarihi değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın