resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8855
    teknik direktör falan değildir. taktik namına bir şey bildiğini gerçekten düşünmüyorum. ama mentörlüğü fena değil. yani 11 tane adamı hadi aslanım diyerek salıyor maçlara. bu kadar benzerliği başka türlü açıklayamıyorum. bizde oynattığı topu birebir bursa'ya da oynattı, osmanlı'ya da oynatıyor. bizde sneijder ve muslera faktörü ile somut başarılar da elde etti ama onlar olmasa muhtemelen şampiyon olduğumuz sezona 22-23. hafta gibi havlu atardık.

    yani anlamak mümkün değil. takımları pozisyona tamamen yetenekli oyuncularının şapkadan tavşan, sincap vs allah ne verdiyse çıkarmasıyla giriyor. kalecileri de iyiyse ki harun ve karcemarskas süper lig için gayet iyi kaleciler, bir şekilde oyun da kopmalar yaşanmıyor. hamzaoğlu takımlarının en karakteristik özelliği kağıt helva gibi orta sahalara sahip olması. izlerken bu takım her an dağılır diyorsun ama adam da öyle bir şans ver ki bala göte kazanıyor falan.

    şu gerçek; osmanlı seneye de hamzaoğlu ile devam ederse muhtemelen kasım gibi kovar bunu. sezonun geri kalanında çırpınır duru ligde kalmak için. osmanlı'ya sempatiyle bakmıyorum. ama bu adamın takım çalıştırması cidden skandal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın