resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2356
    bana göre sinan yeteneğindeki bir oyuncu için 5,5 milyon eu normal bir rakam.

    sinan gerçekten yetenekli. adamın sorunu yeteneğini kendisinin geliştirememesi ve içinde bulunduğu kulübün de yetenek geliştirmeyi bilmemesi. evet oyuncu kendisinden bekleneni yapamadı. ama galatasaray kulübü de kendisinden bekleneni yapamadı. işte 1 sene ispanya görmüş bruma'nın hali ortada. taraftarın bile önemli kısmının oynatın selçuk yerine diye basbas bağırdığı emre çolak'ın ispanya performansı ortada. senin geliştirip yıldız yaptığın 10 tane futbolcu vardır, tüm suçu sinan'da ararsın. ama yok.

    5,5 milyon eu avrupa piyasasında para değil artık. sinan göz önündeki bir lig veya takımda formda geçireceği 2 haftada bu bedele ulaşır.

    benfica'nın 5,5 milyon eu vermesi çok abes bir şey değil. sadece yavaş yavaş kaynatılan sudaki kurbağa misali öyle alışmışız ki arazilerimizin, futbolcularımızın yok pahasına elden çıkmasına... garip geliyor ederinin verilmesi. öğrenilmiş çaresizlik hali resmen.

    ve tabi ki satılmalı. çünkü bizim takımda, bizim sistemimizde bu adam olmayacak. çünkü öyle tek başına potansiyelini bulacak bir isim değil sinan. yardım lazım. galatasaray'da da futbolcuya yardım edecek iş bilgisi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın