resim
Tolgay Ali Arslan
Takım:Melbourne City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 191
    anamızın liginden oyuncu almak zorundayız kardeşim. kadronda en az 8 adet türkiye'den yetişmiş futbolcu bulundurma zorunluluğumuz var. ayrıyeten 14 tane yerli oyuncun olması lazım.

    bizimkilere bakıyorum ya da gelin beraber bakalım;
    cenk gönen
    sabri sarıoğlu
    ahmet çalık
    semih kaya
    serdar aziz
    koray günter
    selçuk inan
    tolga ciğerci
    hakan balta
    yasin öztekin
    eren derdiyok
    sinan gümüş
    eray işcan
    birhan vatansever

    e şimdi senin elindeki yerlilerin kalitesi ortada. nasıl yapalım hafız. emre mor ve enes'i kiralayalım diye bir fikir oraya atsan "nasıl alacaz amk" dersin. nuri şahin desen sakat. hakan'la ömer'i almaya paramız yetmez. e ne yapalım amk. 28 kişilik kadronun tamamı yabancı o-la-maz.
    hem selçuk, tolga ve de jong gitsin diyeceksin hem yerine 3 tane yabancı alalım diyeceksin, nasıl olacak bu iş. aynı şey diğer mevkiler için de geçerli. sabri gitsin, semih gitsin, hakan gitsin, yasin gitsin, sinan gitsin, tolga gitsin, ahmet'ten adam olmaz, serdar sakat.... tamam bende hepsinin gitmesini istiyorum da tüm yerlileri gönderirsek yerlerini nasıl dolduracağız. biz zaten yetiştiremiyoruz da genel olarak türkiye'den adam çıkmıyor ki.

    mecbursun oğlum bu tip transferlere. 11'i yabancı 25 kişilik bir kadro kuralım dersen 14 tane yerliye ihtiyacın var. bizimkiler fiyasko. yapacak bir şey yok. ben alternatif olmaları şartıyla, tolgay, emre akbaba, ahmet oğuz, bilal başaçıkoğlu gibi transferlere karşı değilim. siz de böyle bir şerh koyun öyle beyan edin fikriniz.

    tolgay selçuk'tan benim nazarımda 1 gömlek üstündür. 2 sene önce değildi ama şimdi öyle. selçuk'u elden çıkarabilirsek tolgay transferi müthiş olur. ama dediğim gibi yedek olması şartıyla. selçuk bir yedek için yetenekleri fazla törpülenmiş ve yüksek maaş alan biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın