resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10656
    futbolcular arasında gönderilmesi için hakkında gündem oluşturulması gereken 1 numaralı isim.

    ha şuna da kabulüm. bu adamın bana göre ünal aysal'ın en büyük hatasıdır, kapı gibi sözleşmesi var. gönderemiyosun. o maaşı verecek adam da çıkmıyor... o zaman takım içinde futbolcuya dayalı düzen oluşturduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakırsın. tabi beraberinde hizipçileriyle... ayrıca gerekçe olarak maaşının karşılığını spor ahlakı olarak vermediği gibi performans olarak da vermiyordu diye eklersin.

    tahsis edersin bir saha ve antrenör. kontratı boyunca günde en ağır çift idmanı dayarsın. en ufak disiplinsizliğine saniyesinde kesersin cezayı. el değmemiş, bebek poposu gibi yeni bir takım kurarsın. çok maliyetli de olmaz. eğer komisyon peşinde değilsen tabi. türkiye'deki futbolun seviyesi belli. ortalama futbolcu maaşının 300-400 bin eu olduğu takımlara madara oluyoruz.

    ne yasin, ne de başka futbolcu hakkımı alamıyorum maaşım yükselsin diyemez böylece.

    ama gündem kim? tabi ki yine medya manipulasyonu sayesinde sneijder.

    galatasaray'ın gündemi sorunların öncelik sırasına göre belirlenmelidir. yani genel kurul. önce oklar genel kurula dönmeli ki kendilerini baskı altında hissedip bir şeyler yapmaya mecbur kalsınlar. sonra yönetim. sonra bir takım futbolcular, en başta da selçuk inan. en sonda da teknik adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın