resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1655
    http://www.hurriyet.com.tr/...-is-cevirdi-40450389

    --- alıntı ---

    tudor, özel görüştüğü özbek’e, “bu, bana karşı yapılan bir organizasyon. sneijder, chedjou, de jong ve bruma benim arkamdan organizasyon yapıyorlar. birbirlerini bana karşı dolduruyorlar. hatta, diğer futbolcuları etkilemeye çalışıyorlar. bunlarla devam etmemiz zor” diye konuştu.

    --- alıntı ---

    bu adam hakkında yetersizliği ile ilgili çok şeyler karaladım. ali naci küçük haberi olsa bile burada dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. medya (yani fener medyası) eş zamanlı benzer haberleri geçmeye başladı. şansal da böyle bir konuda konuştu. bu saydığımız cephenin şu an yegane amacı dursun'u (bkz: durmasın) görevde tutmak.

    bu doğrultuda bu cephe dursun'un yanında. haberdeki isimler de direkt ısmarlama, kimes söyleseniz haberdeki isimleri boş bıraktık doldur diye dursun'u bilen bu isimleri yazar.

    gelelim stajyere. kendisi bu doğrultuda sadece yetersiz bir stajyer olmadığını, karaktersiz bir maşa olduğunu da hepimize göstermeye başlamıştır. kendisi de biliyordu bu seviyede olmadığını, bizim dediklerimizi yap, galatasaray'ı yönet teklifine de karaktersizce hemen atladı tabi. en azından maaş alma sebebini yerine getiriyor.

    bakın ben de dursun aydın özbek yönetimi gitmeden hiç bir şeyin düzelmeyeceğini söyleyenlerdenim fakat yazmak boynumuzun borcu; sevgi kelebeği renktaşlarımızı üzmek istemem; bu adamdan operasyon bekleyenlerin karşılığında alacakları taraftarlığı askıya almaları ile son bulacaktır.

    ben şimdiye kadar sadece yetersizliğinden dem vuruyordum, karaktersizlik ile yetersizliğin birleşimi var artık karşımızda, bu çok tehlikeli. bu adam maşanın maşası olarak bize çok daha büyük zararlar verecek.

    not: 12 nisan'da ve 06 mayıs'ta yazdığım gibi tam olarak iki gün sonra destekçileri yazmaya başlamıştır, hiç sekmiyor.
    (bkz: #2157340)
    (bkz: #2147703)
App Store'dan indirin Google Play'den alın