resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3480
    eldeki kadroyu olabilecek en verimli şekilde oynattığını söylemiştim. yerine gelen tudor haklı olduğumu üzücü şekilde göstermiş oldu.

    kendisiyle ilgili en büyük üzüntüm gitmeden önce mehmet özbek'in kadrosunu sahaya sürmek zorunda kalmasıdır. buna da adamın kızlarının mesleğinden sneijder ile ilişkisine kadar her konuda saldırı için açık kollayan yerli basın ve terimist, hamza fanı taraftarı ve zaten cv'si malum hocanın bundan kurtulmak için tek şansının yönetimle iyi geçinmek olduğunu düşündüğümde kızamıyorum, sadece üzülüyorum. yapmasaydı iyiydi tabii.

    mesela tudors hırrr kondisyon 3'lü defans koşmayana forma yok bruma kadro dışı conte bey ile ilgili böyle bir saldırı hâli yok medyada. acaba neden?

    riekerink bey'i güzel hatırlayacağım. asla "beden hocası", "sneijder'in kuklası" vs. sözüm ona eleştirileri hak etmiyordu. tudor'dan, advocaat'tan, birçok süper lig teknik direktöründen daha iyi bir teknik direktör olmasının yanı sıra mancini sonrası galatasaray'a gelen tüm teknik direktörler içinde total olarak en faydalısı da kendisi olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın