• 16612
    bana kalırsa top kullanan bir bek, uzun ve hız olarak çok sırıtmayan bir stoper, diri bir sekiz numara ve biri elmander benzeri olan diğeri ise fırsatçı çift santrafora seneye çok sağlam top oynayabilecek bir takım.

    yaz dönemi için 11 oynayacak bu saydığım 5 oyuncu+ birkaç tane yedek ile belimiz doğrulur.

    bölgeleri tek tek değerlendirirsek:

    stoper bölgesinin hava zaafı gün gibi ortada. sezonu çöpe atmamızın ana nedenleri zaten herkes biliyor.

    bek bölgesinde ise carole çok iyi top kullanamıyor. hadi bölgesini idare edebiliyor fakat sağ bek iyice muamma. linnes topla çok kötü bir oyuncu ve hiç soğukkanlı değil. orada gökhan gönül gibi topla arası iyi ve soğukkanlı bir oyuncu şart.

    orta sahada arada mallıkları olsa da tolga istediğimiz sertliği katıyor. biraz kazma kaçabilir ama çalışarak o yönünü de düzeltebilir. bizim asıl sorunumuz selçuk'un yumuşaklığının baskı kurmamızı engellemesi. eskisi gibi top da kullanamıyor. topla arası iyi ve mücadeleden kaçmayan bir 8 numara takıma çok iyi gelir.

    lamı cimi yok, sneijder iki sezondur bir halt oynamıyor. formda bursaspor'u, fener'i tek başına çiğ çiğ yiyen adam yok oldu, ucuz anadolu maçlarında yaptığı kıytırık asistleri başımıza kakıp durmayın.

    santrafor konusunda ben iki kişi düşünüyorum. biri elmander tarzı baskı kuracak diğeri de griezman gibi aradan fıyacak.

    bu düşündüğüm takım kurgusu ilk maçlarda top kontrolü ve lider oyuncu açısından sıkıntı çeker ama birbirleriyle anlaşmaya başladıkça kurdukları baskıyı rakip takımlar kolay kolay kıramaz. anlayacağınız terim'in ilk sene oynattığı futbol. ligde bariz bu oyun tarzı başarılı oluyor.

    edit: ahanda burada

    http://www.kadronukur.com/...36eaba735-48988.html

    ama olacak olan bu

    http://www.kadronukur.com/...d844e2dae-48986.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın