• 16595
    çok ciddi revizyona ihtiyacı olan takım. yok galatasaray'a çok şey verdi, yok önemli bir türk oyuncu, yok galatasaray'ın çocuğu, yok tecrübesiyle iş yapar, yok takıma abilik eder vs. denmeden bileti kesilmesi gerekiyor bir sürü oyuncunun.

    muslera, bruma, rodrigues, ahmet çalık, serdar aziz dışındaki herkes gönderilebilir. eren, tolga, linnes de kalırsa iyi olur bana göre. hem birlikte oynayacakları oyunculara göre iş yapma potansiyelleri var, hem de akarları yok kokarları yok yedek olarak da katkı sağlayabilirler. takımın geri kalanı ne yazık ki çöp.

    selçuk'un 20 maçta 2 frikik 2 penaltıdan başka katkısı yok. topu 2-3 kere dürtmeden oynayamıyor. en iyi yaptığı şey kendisini topla rakip arasına koyduktan sonra yere bırakıp faul aldırmak. bıktırdı artık. net gönderilmeli nereye gönderilecekse.
    sneijder eski sneijder değil. büyük oyuncu, sahada futbol iq'su en yüksek oyuncumuz ama artık beyni ayaklarına hükmedemiyor. eski çabukluğundan eser yok. sağından soluna dönerken mevsimler değişmeye başladı. çin olur, amerika olur, bonservis getirecek şekilde satılırsa itiraz etmem.
    semih kaya, sen en güzel duyguların katilisin yemin ediyorum ya. ulan sana ne güzel duygular beslemiştim zamanında be. ayakta durmaktan, pozisyon almaktan, hava topu kazanmaktan aciz bir stopersin. umarım gidersin sene sonu.
    yasin yedek kalacaksa kalsın yoksa sie. kafasız tavuk gibi koşmaktan başka bir şey yaptığı yok adamın.
    chedjou sie amk gamsızı.
    sabri yedek olarak kalabilir ama bu herifi 11'de görmeye tahammülüm yok ya.
    sinan ya çalış adam ol ya da sen de sie aq. kiralanabilir önümüzdeki sezon.
    carole senden bi cacık olmaz güzel kardeşim. 1 maç iyi 3 maç kötüsün. iki derbide de elin vasat şener'ine madara oldun lan. sen de sie ama yedek olarak kadroda tutulabilirsin.
    de jong çööööööp. yeni melo'muz olur mu dedik ama bu adamı melo'yla aynı cümle içinde kullanmak bile melo'ya hakaret olur.

    görüldüğü gibi bildiğiniz reform hareketlerine başlamalıyız arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın