• 16561
    https://twitter.com/...s/854674489623425024

    luis suarez'in 2006'dan bu yana sadece 35 gün sakat kalmış olması üzerine; "galiba" bir arsenal taraftarı diaby'e* çakmış lafı: "diaby ise bu zamana kadar yalnızca 35 gününü sağlıklı geçirebildi."
    https://twitter.com/...006156091392/photo/1

    arsenal taraftarı için hafızada kalan müzmin sakat diaby tabii. bir galatasaray taraftarının suarez tivitine verebileceği sadece bir yanıt yok maalesef.
    eeey arsenal taraftarı... sen kimsin ya?
    biz linderoth* diye bir adam atlattık. kariyerinde sakatlık yoktu bu adamın. bize gelirken en önemli özelliği devamlılığı dendi... hakikaten devamlı olarak sakattı.

    hamit balon d'or adlı şahsı ne yapacağız? rızkıyla geldi; yedi, içti, yattı. yine "attığımız taş, ürküttüğümüz kurbağaya değmedi" haliyle. suarez'in karşısına bu kıyasla mı çıksak?

    yahu daha çok sayarım da... şu anki kadrodan sakat olmayanları saymak daha kolay geliyor o derece. mesele selçuk inan. takımın sakatlanmayan, azılı inatçılarından... taraftar tepkisiyle bir iki "baldır tutmuşluğu" var tabii de... allah tutturmasın, ne diyelim.
    bir diğer boğa, sabri. adam kaya gibi. sakatlanmıyor. keçi gibi inadı var bu konuda. elalemin taraftarı suarez'in 35 gün takımı yalnız bırakmasına gıpta eder. biz her gün lanet ediyoruz.
    bak mesela semih kaya var. ne zaman takım şampiyonluğa tutunsa, bu sarımsak yemiş amca gibi gelip dibimizde bitiyor. en kritik zamanlarda bu sarımsağa maruz kalıyoruz. onun dışında da hep sakat köfte oğlusu. kafasını filan yarıyor arada hayta. oğlum bir gün rezil olacaksın lan, içindekini görürler de boş olduğu meydana çıkar allah muhafaza...

    sayarım sayarım da arsenal taraftarlarını daha fazla utandırmamak lazım. onların da başı "wenger the cancer" ile dertte malum. buradan arsenal taraftarlarına selam olsun. eskiden henry baloncuk yapardı, "napıyorsun lan dallama" derdik. hey gidi günler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın