resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3601
    kendisinin basına kapalı yapılan 12 nisan 2017 galatasaray divan kurulu toplantısında son genel kurulu değerlendirirken kullandığı ifadeler ektedir.

    "belirtmek istediğim ve çok önemsediğim bir konu var. konuşmacıların, hazırunun bu konuya dikkat edeceğini düşünüyorum. burası bizim en yüksek istişare organımız. galatasaray değerlerini, galatasaraylılık duruşunu, bununla ilgili yorumları tartışacağımız yer burası. geçtiğimiz genel kurulda 51 konuşmacı vardı. çıktılar, konuştular, tenkit ettiler, yorumlar yaptılar. seçildiğimiz günden bu yana ben ve yönetim tenkitlere her zaman açığız. yorumları her zaman dikkatli biçimde dinleyip gerekeni yapmaya çalışıyoruz. fakat bir husus var ki bu divan kurulu'nda tartışılması lazım. 51 konuşmacının bazılarının üsluplarını takdirlerinize sunuyorum. allah aşkınıza, galatasaraylılık aşkına bu üsluplara bir dikkat edin. tenkit ettikleri, söyledikleri benim hakkımda değil. galatasaray spor kulübü başkanı ve yönetimi'ni nasıl ve hangi tip konuşmalarla tenkit ettiklerini ve yorumladıklarını gördünüz. burası ali sami yen'in koltuğu, burası galatasaray spor kulübü. 112 yıllık bir çınar. en yüksek makama böyle bir alaycı küfre varacak aşağılayıcı konuşma duymadım, görmedim. sizi göreve davet ediyorum; bu konuşmaların hepsini reddediyorum. lütfen bu konunun üzerine eğilelim. galatasaray'da giderek bozulan bu yapıyı düzeltmek sizin elinizdedir.”

    aynı genel kurulu ben de izledim. eleştiri vardı, saygısızlık yoktu. acaba kendisinin duyma yetisinde problem var da, eleştiriyi küfür olarak mı algılıyor yoksa biz yanlış bir genel kurulu mu izledik?
    bir de galatasaraylılık aşkına konuşmalara dikkat edin demiş. sayın başkan, galatasaraylılık aşkına yönetme kabiliyetinize dikkat edin ve buna göre yönetmeye devam yada istifa kararı alın bakalım nasıl gerçekleşecek o kararınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın