• 16550
    bruma, rodriguez, muslera, linnes, tolga(asıp kesmek için erken), eren ve sözleşmesinde iyileşmeye gidilerek sneijder dışında tamamının gönderilmesi gerekmekte. bu kadar oyuncunun gönderilmesi imkansız biliyorum ama en azından işe selçuk, de jong, semih, chedjou, sabri, cavanda ve carole ile işe başlanabilir.

    yusuf yazıcı ve cengiz ünder kadroya katılmalı acilen. ileride bruma ve rodriguez ile harika uyum sağlayacaklardır. böylece hücum rotasyonumuz genç ve güçlü olacaktır. ek olarak bir tane tecrübeli golcü almamız şart. eren tek başına yetersiz ama yardımcı forvet olarak iş yapacağını düşünüyorum. savunma hattı en kritik bölge ve linnes dışında tamamen elden geçirilmesi lazım. beni en çok korkutan bölge burası. tavsiyen seria a'dan daha az maliyetli ucuz stoper arayışına geçmemiz.

    bunundışında tudor ile devam edemeyeceğimiz aşikar. yerine lig ibilen ve dinamik biri alınmalı. sevin ya da sevmeyin bu isim fatih terim olmazsa, abdullah avcı olabilir. bu dar bütçede yönlenebilinecek en mantıklı isim kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın