resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3454
    bana stoper için denayer' alın dedi yönetim müzmin sakat serdar aziz'i aldı. sonrasında verim almaya başladığı altyapımızdan yetişmiş emre çolak'ı elimizden kaçırdık. orta saha kaliteli oyunu iki yönlü oynamayı bilen bir orta saha istedi. son dakika sneijder ve rikerink'in iknasıyla de jong alındı. sağ bek takıntısına gelirsek, belli ki linnes'in savrukluğu sebebiyle sabriye muhtaç kaldı. bu tercihini bende çözemedim.
    geçen yıl fenerbahçe ve bu sezon beşiktaş finallerindeki oynatmak istediği futbolu az çok hatırlıyoruz. az koşarak oyunun kontrolünü hiç kaybetmeyen bir takımdan çok koşarak oyunun kontrolünü rakibe bırakan bir yapıya döndük.
    kendisi şu durumda takımımızın başında olsaydı bjk kaybetmez ve maksimun 6 puan fark ile yarışın içimde olurduk.
    edit: geçen sezon kapanışı ve açılışında iki ezeli rakibinin elinden 2 kupa almış. bjk o finali kaybettikten sonra yaklaşık 7 8 transfer yapmış sonra sen gelmiş ömö riekerink altyapı hocası yaa diyorsun. bu yapılan nankörlükten başka bir şey değil. adama sunduğun kadro ve istediğin başarı arasında paralellik yok. bana sağ bek alın diyor sen gidip komisyon için 2 milyon euroya cavanda alıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın