• 16521
    isteksizlik bulaşıcıdır arkadaşlar. her sektörde her iş kolunda isteksizlik bir kuruma sirayet ettiyse artık orada mantıklı kararlarla güncel fikir değişiklikleriyle başarıya ulaşamazsınız.zira adı konulan isteksizlik zamanla motivasyonu yüksek olan çalışanları da etkiler ve onları da dibe çeker.gün gelir iyiyi kötüden yetenekliyi kabiliyetsizden istekliyi isteksizden ayırt edemez hale gelirsiniz.motivasyonu yüksek bir çalışan bile gün gelir etrafının etkisiyle azminde düşüş olur ve tepetaklak gider.bu saatten sonra kazanılan paranın azlığı çokluğu falan önemli değildir.kimse kendinin fazla kazandığını düşünmez zaten bulunduğu ortamda herkes fazla kazanıyordur ama kimse çalışmıyordur.velhasıl bu bir kısırdöngüye dönüşür ve kurum zaman içerisinde batar.eğer bu kurum bir devlet kurumu ise batmaz ama yıllarca sürünür ve süründürür.
    bence galatasaray futbol takımı ve hatta neredeyse spor kulübü bu kısırdöngü içinde boğuşuyor.
    bundan sonra günlük küçük kadro dışılarla, minik değişiklikler ile bir yere varmamız bence imkansız.çok ciddi bir devrime ihtiyaç var kanımca. artık iyiler kötülerden ayrılamaz halde. herkes sıradanlaştı ve galatasarayı kafasında bitirmiş durumda.
    devrimler sadece kaçınılmaz olduğunda gerçekleşir zaten.kimse durup dururken devrim yapmaz. galatasarayda isimlerden bağımsız bir devrim şart olmuştur.hiç öyle şu giderse bu giderse ne yaparız demeden herkesin gönderilmesi şart.
    tabii ben bu isteksizleri ayırtedebilirim diyen bir teknik direktör bulabilcekseniz ve tüm kararlarının arkasında durabilecekseniz o ayrı konu. ama ben sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın