• 16508
    önümüzdeki sezon için takım yapılanması adına ak tavuk kara tavuk apaçık görünmekte. umarım futboldan anlayan birileri vardır da kafayı yemeyiz yaz ayları boyunca.

    defans oyuncaları adına semih veya ahmet' ten birisi gereksiz. carole için ne diyeceğimi bilmiyorum ama sabri cavanda' nın takımda işi yok. linnes' i nereye koyarsan koy oynuyor, bence kalmalı. hakan balta devam eder mi bilmiyorum, severim ama kendisi de farkında sanırım fiziği yetersiz gelmeye başladı. bu yüzden bir adet sağ bek ve stoper transferi şart. şüphesiz direkt oynar diyebileceğimiz bir adam olmalı. öyle kafada soru işaretlerinden bıktık.

    orta saha için de jong yetersiz kaldı, yaşını da düşünürsek takımdan gönderilmesi elimizi zayıflatmaz, ama yedek olarak kalacağını düşünüyorum. tolga takımda kalmalı yedek olarak iyi bir isim olacaktır. josue son zamanlarda gittikçe performansını arttırıyor. 1 sene daha kiralanması daha mantıklı olur. selçuk bilemiyorum ama onu sahiplendiğimiz performansın çok altında. en büyük soru işareti sneijder. gidecek mi kalacak mı? bruma ve rodrigues kanatlar için yeterli ama belki buraya yedek transferi yapılmalı diye düşünüyorum. yasin sözleşme uzattı sanırım, rotasyon ya da yedek için düşünülmeli. sinan yine yedek isimlerden biri olabilir. transfere gelecek olursak orta sahanın göbeğine defansif, ya da iki yönlü bir adam şart. yine bu isim direkt oynayabilir özellikte olmalı. belki göbeğe bir tane de yedek isim düşünülebilir.

    forvet konusuna gelirsek eren yedek için fena bir isim değil. ama forvet mevkisine podolski' nin gidişiyle 2 tane net adam alınmalıdır. bu 2 adamdan birisi şüphe duyulmayacak biri isim olmalıdır.

    en ekonomik ve ihtiyaç duyacağımız şekilde tablo böyle gözükmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın