aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4523
    istifa isteyebilirsin, bu çok normal bir şey aslında. biz bu yönetimden neredeyse 2 senedir her gün istifa etmelerini bekliyoruz çoğunluğun bildiği gibi. mesela bu arkadaşlar istifa istemeye son bir kaç haftadır başlamışlardı, hatırlarsınız.

    ancak, şimdi biz istifa istiyoruz diye gidip de istifa istemeyen herhangi bir bireyi tartaklıyor muyuz? tekme - tokat saldırıyor muyuz? hayır.

    ergin ataman hoca konusunda bu olay böyle değil ama işte. adamlar istifasını istiyor, makul bir tepki olabilir kendilerince. ki bu sene alınan sonuçlar ortada, hoca da etmiyor. etmez, dursun özbek 2 senedir istifa sesinden başka bir de mangalda sucuk cızırtısı ve ekmek kesilmesi sesi duyuyor ama o adam da istifa etmiyor. benim hakkım bu değil mi? isterim istifasını, bu tepkiye rağmen etmiyorsa onun problemi ve genişliğidir. ergin hocanın istifa etmesini istemeyenler (kendim de dahilim bu grubun içerisine) ancak herhangi bir olgu peşinde değil galatasaray dışında. bakın soralım, kaç tane çıkar başka bir şey peşinde olan? sayı 2 olsun ben hiç bir şeyden anlamıyormuşum diye de derim.

    ama, sen bu adam istifa etmiyor diye bu adamı savunanları, arkasında duranları darp etme hakkını nereden alıyorsun? kim veriyor sana bu yetkiyi?

    dünyanın her yerinde, her branşta teknik sorumlu ile taraftar %100 anlaşacak yoksa hiç bir şey olmaz diye bir olgu mu var? yahu, sen kaldırıp galatasaray spor kulübünün antrenörüne (ki bu adam sana daha geçen sene avrupa kupası getirmiş, seni yıllar sonra şampiyon yapmış ilk geldiği dönemlerde) ana avrat küfür etme hakkını nereden alıyorsun?

    nedir abi bu? olay "alpaslan abinin emaneti" seviyesini de geçti onu bile demiyorum bakın size. tribüne belki ilk kez gelmiş ufacık çocukları korkutmak mı sizin taraftar grubu anlayışınız? kendi antrenörüne ana avrat küfür etmek mi? o antrenörü savunanları dövmek mi? ne abi ne sizin maksadınız ne ya bana birisi bunu açıklasın yalvarıyorum ya! böyle mi renkdaşlık olur? böyle mi aynı armaya sevdalı kişiler olunur?

    aklım almıyor ya, yemin ederim aklım almıyor kafayı yedirtecekler adama! lan senin amacın, hedefin küçük çocukları galatasaray sevdasından soğutmak mı bu nasıl olabiliyor ya birisi açıklasın abi!

    terör örgütü tanımlaması yapmış bazı arkadaşlar, doğru. tribün terörü diye bir çeşit vardır, bu çeşidin ürünüdür bu arkadaşlarda.

    yok abi, birlik falan olunmasın tribünde - sokakta - bilmem nerede. olunmasın abi. galatasaray'ın renklerine - armasına sevdalı mısın? tamam kardeşim, taraftarsın. gerisi bundan sonra umrumda bile değil. kimsenin de olmaması gerekir. birlik olunduğu zaman bizde durumlar karışıyor. bir atasözü vardır afedersiniz ama "nerede çokluk orada b*kluk" diye. öyle abi bu iş. taraftar taraftar olarak kalsın, grup falan kimsenin ihtiyacı yok böyle işlere. takım kazanır, sevinirsin. kaybeder, üzülürsün. bu kadar. grubun içerisinde olunca daha çok sevinmiş, daha fazla üzülmüş kısacası daha takım sevdalısı olmuyorsun abi ne anlamı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın