• 15
    huzun yavastan oturmaya basladi sozluk. euroleague sezonunun kendi evimizde sonuna geldik. bir daha da ne zaman doneriz bu arena'ya bilinmez. yonetimin bunun icin herseyi yapmasi lazim.

    salondayim su an. cok guzel maclar izledim, farkli hayallerim de vardi. olmadi, canlari sagolsun. en azindan mucadele ettiklerine defalarca sahit oldum. alnimiz ak, bizi utandirmadilar.

    ultraslan ergin ataman ile ugrasmaya koc parkeye cikmadan basladi bile. hocanin yanindayiz, yedirmeyecegiz ve mac sonu tunele gidip alkislamayi dusunuyorum.

    macin ozeline gelirsek, bir sezon orada bir sezon obur kupada oynayan takimimizin euroleague'i kalici hedef gormesi icin fenerbahce'nin basarili olmasi gerektigini bilenlerdenim. bunlar kazanamadikca bizim takimda bir rahatlik, biz orada oynamasak da olur hali oluyor. eurocup kesmez, euroleague sart. fakat gecen hafta bir grup fenerli cok dalga gecti benle euroleague konusunda. o yuzden bitim biraz kanlanmadi degil. baskonia yense de fark etmez su an. alsinlar 4. sirayi fenerden.

    maci genel bir huzun ile izleyecegim. en kisa zamanda geri donmek dilegiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın