resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12053
    ben bu arkadaşın psikolojisini tahmin edebiliyorum. camianın gerçek sahibinin taraftar olduğunun farkında olmayangillerden. en önde gözüken ve forma giyenlerin asıl etkiyi oluşturduğunu,bizi biz yapanı değiştirdiğini sanan,kendi egosuyla şiş bu arkadaşın kendisini sev(e)meyenlere karşı hazımsız olması çok normaldir. gerçek galatasaray taraftarı beni sever diyerek yaptığı bütün denyoluklara gelen eleştrilerden bir çırpıda sıyrılabilir. bunu yaparken de sonsuz bir hoşgörüye sahip olduğunu kanıtlamak istercesine,'istediğinizi düşünebilirsiniz ama ben bu klube x para kazandırdım,y organizasyonunda adımızı duyurdum,z takımında oynadım siz daha anlatın durun' tavrını sergileyerek bütün eleştrilere gülüp geçtiğini dile getirecektir.
    ama unuttuğu bir şey var ki bahsettiği şeylerin hiçbirisini yapmasaydı da artık kendisini sevmeyen taraftar onu yine de severdi.hiç konuşmasaydı,ben avrupada oynayacağım kesinlikle gidiyorum hakkınızı helal edin diyip yaz tatili başında gidebilseydi,madride geldiğimde 7 kg verdim burası çok daha profesyonel bir organizasyon diyeceği yerde istanbulda da bu profesyonelliği gösterebilseydi,biz onu yine çok severdik.
    kendi adıma konuşayım hiçbir türk futbolcunun barcelonada top oynaması beni gururlandırmaz. beni gururlandırabilecek tek şey barcelonaya futbolcu gönderdiğimizde bunun normal bir şey olduğunu düşüneceğimiz o günleri görmek olur. arda diyor ya benim gibisi 100 yılda bir gelir diye. gelmez olaydın. gelmeseydin eğer birileri çıkıp türk futbolu o kadar kötü halde değil barcelonada oynayan kaptanımız var vs diye zırlayamazdı belki. profesyonel olamamış,bir camiaya ait kalamamış,sevimsizlikte ve samimiyetsizlikte dünya rekortmeni,birilerinin adamı,onun bunun kardeşi,birilerinin menfaat abisi olarak hatırlanacak zavallı futbolcu da arda turan hakkında girmem gereken tanımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın